Teploty klesají pod 18 °C. Přes noc umrzli tři bezdomovci a Fialova vláda stále nejedná!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Že bude letošní zima skutečně tuhá, dokazují první oběti, které si vyžádala mrazivá noc na pražském Hlavním nádraží. Právě zde totiž svetry nechránění bezdomovci umrzli, když teplota nad ránem oscilovala na teploměru kolem 17,5 °C. „Je to naprosto zřejmé porušení listiny Základních lidských práv,“ burácí Jana Zyrtec Lemplová, která opětovně veřejně vyzvala Fialovu vládu k tomu, aby byl každému občanu na státní náklady pořízen přenosný přímotop. Fiala odmítl situaci komentovat s tím, že kdyby stál o debilní nápady bez řešení, zeptal by se někoho z vlády odborníků Andreje Babiše.

 

Fiala namísto řešení blížící se tepelné krize pouze zopakoval, že 18 °C je naprosto normální teplota. Fotografie pořízena v Poslanecké sněmovně, kterou nechal Fiala vytopit provokativně pouze na 18 °C, aby všem dokázal, jak se mýlí.

 

„Vůbec nic tato vláda nedělá pro naše občany. Vůbec,“ kňučí ve svém včerejším streamu Jana Zyrtec Lemplová, která požaduje okamžité vyřešení energetické krize, bezodkladnou slevu na cokoliv a možnost uplatnění Billa kartiček i v Kauflandu. Dosavadní argumentace tím, že se jednotlivé body vzájemně vylučují, se prozatím nesetkala s pochopením a aktuálně se z požadavků jeví jako nejreálnější právě využívání slev Billy v ostatních obchodních řetězcích. „Ale máme na to jako občané České republiky právo,“ míní Zyrtec Lemplová, která je pevně přesvědčena o tom, že existuje v Listině práv a svobod něco jako minimální teplota pro přežití. Zatím tedy nebyla schopna zdroj ověřit, ale podařilo se jí zatím společně s dalšími proruskými kolaboranty nahnat na Václavák 70 000 lidí, protože jak je známo, pravda je především otázkou veřejného mínění, a ne faktů.

 

Jednoho z umrzlých bezdomovců překvapila vlna mrazů přímo v hlavní hale nádraží. Kdyby měl státem dotovaný mobilní přímotop, nic by se mu nestalo.

 

Vláda v čele s Petrem Fialou se rozhodla na natažené dlaně škemrající o almužnu zareagovat poměrně novátorsky, a pokládá za nejlepší řešení naučit lidi kompetentnosti a samostatnosti, čímž se diametrálně liší od předchozí vlády odborníků Andreje Babiše. Ta si naopak vychovávala užitečné idioty, kteří se naučili, že když se bude kňourat dostatečně nahlas a dostatečně dlouho, Andy s Alenou z rozpočtu kápnou love, a naženou si tak pár procent na oblíbenosti.

Proč vláda zareagovala tímto neortodoxním způsobem jsme se zeptali přímo pana Fialy: „Kde nic není, ani smrt nebere,“ glosoval náš dotaz premiér, který poukazuje na to, že aby stát mohl přispívat z kasy občanům například na zmíněné mobilní přímotopy, nejdříve by v kase nějaké peníze zůstat musely. A to se bohužel přímo vylučuje s představou vlády odborníků, která pokládala za vhodné investovat například do Instagramu nebo budování lanovky na nejvyšší schodek rozpočtu v historii České republiky v době konjunktury.

„Lidičky, vláda se chce na vás vysrat,“ štvavě na nedělním setkání na Staroměstském náměstí hřměla Lemplová, která připomněla, že 24 °C je svaté právo každého občana a že když stojí na pódiu vedle stalinisty Skály, který požaduje okamžité vystoupení z NATO, a pořadatel akce veřejně adoruje Rusko a omlouvá se Putinovi za českou neschopnou vládu, ještě to přece nemusí znamenat, že je demonstrace proruská.

Alena Schillerová pózuje poslední den ve funkci ministryně financí u zůstatku státní pokladny

 

„Paní Lemplová má samozřejmé pravdu a moji plnou podporu. Fiala, prosím pěkně, skutečně nedělá pro lidi vůbec nic,“ prohlásila Alena Schillerová v jednom ze svých legendárních videí, kdy se ji běžní lidé ptají například na to, jestli kupuje sýr už strouhaný, nebo si jej raději nastrouhá doma sama. „Přitom řešení chudoby je naprosto snadné, a šlo by vyřešit jako mávnutím proutku do jednoho týdne,“ míní Alena Schillerová, která má jasný a efektivní způsob naplnění státní kasy dotiskem bankovek. „A tím by to samozřejmě nemělo skončit. Jakmile bude kasa plná, měly by se začít tisknout peníze i pro občany. Když budou mít lidé dost peněz, bude jim jedno, jestli chleba bude stát padesát korun, nebo pět set. Jedině toto je efektivní lék na chudobu, a žádnej blbej deštník vám k tomu nepomůže,“ uzavírá Schillerová.

Naneštěstí pro Českou republiku, nikdo rady Aleny Schillerové nebere vážně.

 



Paralelní listy jsou nejlepší čtení na hajzl hned po složení osvěžovače vzduchu.
Dej stránce lajk a už nikdy se na něm nebudeš nudit!



Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi