Polonahá Marta Semelová zastavila americký konvoj jedoucí přes Českou republiku

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

S nepříjemným incidentem se v noci na dnešek potýkali američtí vojáci přejíždějící území České republiky. Poblíž Jihlavy totiž na své trase srazili individuum, o kterém se nejdříve domnívali, že je to mýtický hejkal, který by se měl podle Američanů u nás nacházet. Bližší ohledání prokázalo, že se jedná o polonahou Martu Semelovou, která tímto netradičním způsobem bojovala proti průjezdu vojsk cizích sil přes Česko. Nehoda si vyžádala půlhodinové zdržení.

Fotopast zachytila domnělého hejkala těsně před kolizí s americkým tankem

„Když přijde na nejhorší, klidně se svléknu. Udělám cokoliv, abych zastavila pohyb těchto zlovolných sil,“ nechala se slyšet Marta Semelová den před incidentem, kdy podle svých slov neváhala použít ani obávaných ženských zbraní. Naší redakci sice není známo, zda Marta doufala v masový úprk amerických vojáků nebo hromadný koitus, kterému se vojáci při pohledu na lepou ženu v nejlepších letech neubrání. Jisté však je, že archivní komunistka a výherkyně soutěže Miss čarodějnice 1468 dostála svých slov, a okolo deváté vyskočila před kolonu mířící po D1 na východ území.

O záměru zastavit americký konvoj informovala bývalá poslankyně i další česká významná média

„My jsme rozhodně vzdělaný a mírumilovný národ. Koukáme se vždy před operací na dokumentární filmy, aby nás zdejší fauna a flóra nepřekvapila,“ sdělil naší redakci desátník Landsfield, který s tankem za tmy vrazil do něčeho, co by podle dokumentaristů bratří Grimmů mohl být docela jistě hejkal. „Je nám známo, že tyto kouzelné bytosti v minulosti dělaly na vašem území značnou neplechu, dnes ovšem patří k chráněným živočichům, a pokládali jsme za morální povinnost zastavit a podívat se, zda je strašidlo naživu,“ popisuje incident Landsfield. Tuto situaci nám koneckonců potvrdil i generál Cornfield, který má transport čítající tři stovky vojáků na starosti.

Takto nějak by měl podle dokumentaristů Grimmových vypadat hejkal. Na první pohled je zřejmá nápadná podobnost

„Mezinárodní konvence nám zakazují vyvolat na území spojeneckých domorodců jakékoliv rozbroje nebo konflikty,“ svěřil se Cornfield, který nehodu bere jako osobní zodpovědnost, ačkoliv si je vědom, že kolizi tanku a domnělého strašidla nemohl ovlivnit. „Tyhle věci se prostě dějí. Nikdy nevíte, kdy vám před tank skočí divá zvěř nebo komunista,“ míní Landsfield, který až po spršce nadávek sražené bytosti zjistil, že obličej, který se nápadně podobal seschlému tankem přejetému avokádu, nepatří hejkalovi, nýbrž zapřisáhlé stalinistce, která se svým hrdinským činem pokusila zachránit Českou republiku před invazí.

Marta Semelová se naposledy objevila před televizními obrazovkami v roce 2021, kdy ji dramaturgie omylem zaměnila za Richarda Genzera

„Tohle by se za komunismu nestalo,“ je přesvědčena samotná aktérka kolize, která je připravena odpřisáhnout, že nikdy dříve se na našem území nepohybovala cizí vojska, která by brala pozvánku jako samozřejmou výzvu. „Chtěla jsem jednoduše blokovat průjezd pluku, dokud je to nepřestane bavit a neobjedou mě jinudy. Nebo tak něco. Ale aby mě bez varování srazili? To už přestává všechno,“ komentuje situaci Semelová, která je zdrcená nejen psychicky, ale i fyzicky.

Marta Semelová nebude prvním občanem České republiky, kterého vyznamenal Vladimír Putin. V minulosti se podobné pocty dočkalo třeba jinému ruskému patolízalovi Jirkovi Nohavicovi

Martu se podle hlášení podařilo seškrábat z povrchu asfaltky kolem půl desáté večer, což znamená, že se soudružce Semelové podařilo zpomalit americký konvoj o celou půlhodinu. Vladimír Putin se nechal neoficiálně slyšet, že hodlá Martu dekorovat nejvyšším vyznamenáním za službu vlasti. Neupřesnil při tom, zda se jedná o vlast českou nebo ruskou. Podle zákulisních informací by se však mohlo v době předávání jednat už o jednu a tu samou vlast.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi