Aktualizace: K útoku hurikánem na USA se přihlásila Severní Korea

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Již dříve jsme vás informovali o tom, že Severní Korea je připravena použít vůči Spojeným státům prozatím nejhrozivější hrozbu, kterou vyvíjí přední severokorejští vědci již půl století. Hrozba matky všech hrozeb se patrně právě naplnila. Informovala o tom dnes Severokorejská lidová televize (SKLT), která má v zemi stoprocentní sledovanost.

Pjöngjang „Varovali jsme amerického ďábla, že pokud se nevzdá, sešleme na něj hrozbu všech hrozeb. Amerika se nevzdala a teď poznává mocnou pěst dělnického lidu!“ komentuje události Pi-ts i Qua, nejoblíbenější hlasatelka SKLT, která popravě odolává již téměř dva roky. „Podle našeho vůdce, Kim Jong-una, hurikán zasáhl zcela nepřipravené Spojené státy a naprosto zpustošil stát Texas. Pokud se Američané ani po této demonstraci síly nevzdají, ukážeme jim skutečnou moc Severní Koreje, která nabubřelou Ameriku srazí na kolena!“

Není nám úplně známo, proč použila televize namísto záběrů bouře Harvey ukázky z filmu Den poté. Předpokládáme nicméně, že se nejedná o ilustrativní materiál, neboť do snímku byl severokorejskými animátory přidán Kim Jong-un sjíždějící v kajaku přívalovou vlnu na Manhattanu.

Aktualizováno 29.08.2017 8:20

Podle posledních zpráv Severní Korea vypálila směrem na USA přes Japonsko další raketu. Ta díky selhání, nebo nedostatku dřevěných pilin (které jsou používány jako pohonná hmota pro severokorejské balistické střely) dopadla do moře, a přímo tak nemůže ohrozit Spojené státy další živelnou katastrofou.

Následky se však mohou dostavit i přesto, jakožto vedlejší efekt. Nikdo totiž s určitostí nedokáže říci, co balistická střela nesla. Spekuluje se o tom, že v hlavici bylo několik tun soli, což by pro světové oceány mohlo znamenat vysoké nebezpečí spojené s úhynem fauny i flory. Přihlédneme-li k matce všech hrozeb a faktu, že k pustošení Texasu se přihlásila Severní Korea, stojíme tu ještě před teorií, která je mnohem hrozivější, a to zejména pro zaoceánské lodě. Pokud totiž raketa nesla látku, která je přímo schopna ovlivňovat počasí, může se stát, že se na oceánech začnou vytvářet bouře nebo dokonce vlny. Ve hře jsou taktéž pohromy biblických rozměrů, ačkoliv je nepravděpodobné, že by Severní Korea postižená hladomorem posílala směrem k USA raketu s hlavicí plnou sarančat či žab.

Situaci pro vás budeme nadále monitorovat.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi