Severní Korea hrozí maximální hrozbou, pokud USA hrozby nebude brát vážně.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minut.

Pchjongjang – Severní Korea znovu hrozivě chrastí zbraněmi! Diktátor Kim Čong-un oznámil ve státní televizi použití nejimpozantnější hrozby všech dob, v případě, že se Spojené státy okamžitě nevzdají. Vojenští experti berou hrozbu s hrozbou vážně, protože nikdo přesně neví, nakolik jsou informace o severokorejském arzenálu zastrašování přesné.
Kim Jong-un řekl doslova:

„… Všechny hrozby, které jsme doposud použili, jsou směšné ve srovnání s touto hrozbou. Je matkou všech hrozeb a měli byste okamžitě upustit od veškerých sankcí vůči Severní Koreji. Jsme připraveni tuto hrozbu okamžitě použít proti našim nepřátelům!“

Kim Čong-un kontroluje vývoj nejmodernějšího severokorejského tanku

Severokorejská tisková agentura KCNA uvedla, že na vývoji této hrozby pracuje téměř tisícovka vědců po dobu 50 let. Více než 900 jich bylo již zabito.

Co je tato hrozba přesně zač, nemůže nikdo s určitostí říci. Vojenští experti KLDR ale naznačují, že jako ohrožení v takovém rozsahu můžeme chápat například zničení samotného Slunce nebo nakládání s geneticky modifikovanými laserovými tygry, kteří mohou být nasazeni k pozemním útokům.
Další, filozoficky inspirovaní odborníci USA zase tvrdí, že hrozba matky všech hrozeb je již matkou všech hrozeb. Míra teroru ohrožení by tedy byla omezena pouze naší fantazií.
Dnes v poledne pak následovala reakce USA a Jižní Koreje: Ministři obrany obou spojeneckých zemí pohrozili, že pokud opravdu Severní Korea vlastní hrozbu takového rozsahu a použije ji, může očekávat hrozivou reakci, která bude minimálně dvakrát tak hrozivá.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi