Návštěvníci toalet fastfoodu znepokojeni. Neznámý úchyl jim skrz glory hole strká kuřecí stripsy

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

O pořádnou dávku znechucení se postaral neznámý výtržník, který v největší pražské restauraci specializující se na prodej drůbeže v rychlém obžerstvení začal prostrkávat na záchodcích přes gloryhole kuřecí stripsy. Podle návštěvníků toalet je tento způsob servírování nehygienický.

Pokud budete s ochutnáním váhat, můžete se ze strany stripsového démona setkat i s řadou nadávek, které by vás měly ke konzumaci motivovat.

„To je macek, co? Pěkně si ho podudlej a polkni!“ Už je to skoro měsíc, kdy o sobě dal neznámý výtržník prvně vědět. Co se ze začátku zdálo jako nevinný prank některého z místních úchylů, se záhy ukázalo být jako nově nastolené pravidlo. Bez povšimnutí přitom nezůstanou ani pravidelní návštěvníci oblíbeného fastfoodu ani náhodní turisté, kteří si po bezedném kelímku odskočili ulevit.

„My tutok fe Fidni nys takového neto. Neprovozujeme,“ míní Helmut Schweinerei, který si do Prahy odskočil na prodloužený víkend. Coby vyznavač adrenalinových sportů a zážitkového cestování je názoru, že skutečného světoběžníka nepřekvapí záchod nikde na světě. Přesto byl způsobem servírování kuřecích řízečků poněkud vyveden ze svého klidu, a k ochutnání se odhodlal až po důrazné výzvě, ať si tu flákotu narve do huby a neohrnuje nos. „Fite. U náz se to těch svatých těr strkají uplně inčí… fjeci. Ne šízky. Ale jiný kraj, jiný mraf,“ komentuje vzniklou situaci Helmut, který přiznává, že si neočekávanou hostinu nakonec vlastně celkem užil, ačkoliv je otázka hygieny přinejmenším sporná.

Kuřecí maso trčící ze zdí vzbuzuje i agresivní emoce. Paní Karen si prý vyžádala vedoucího pobočky.

Podle všeho však neznámý úchyl během měsíce našel už pravidelnou klientelu, která se za účelem rychlého obžerstvení na záchodky cíleně vydává, někdy během dne i opakovaně. „Já jsem si původně přišel jen na salát. Držím totiž dietu,“ svěřil se světoznámý český influencer Standa z Nového Města na Moravě, který do Prahy přicestoval za svými fanoušky a na kinopremiéru Tlapkové patroly. „Pak jsem ale zamířil na toalety. Usedl jsem, a začal chytat na mobilu Bulbasaura, který mi proběhl pod nohama, když tu jsem si najednou všiml oka, které mě pozorovalo dírou ve stěně. A pak se v díře místo oka objevil kuřecí strips a ozvalo se, ať si s ním pěkně pohraju. Máma mi říkala, že s jídlem se nehraje, tak jsem ho sežral,“ vysvětluje pan Standa, ve kterém během toho odpoledne i přes dietu zmizely zhruba dva kyblíky smažených kuřat. „No ale pak jsem se samozřejmě umyl. Dodržuji totiž vysokou hygienu.“

Umělecké ztvárnění incidentu, jak nám jej popsal pan Stanislav

Odmítavě se k celé situaci postavilo samotné vedení restaurace, která popírá samotnou existenci stripsového démona a poukazuje i na to, že pokud by někdo návštěvníky toalet kuřecími řízky krmil, musel by k nim mít prakticky nepřetržitý přístup. Bezpečnostní kamery však nezaznamenaly nikoho, kdo by během dne opakovaně chodil na záchod s množstvím řízků větším, než je možné pokládat za množství pro osobní konzumaci.

Zda prostrkování řízků přes glory hole neprobíhá přímo z kuchyně, která se touto cestou zbavuje zbytků a shodou okolností přímo sousedí s toaletami, se nám do vydání článku zjistit nepodařilo.



Paralelní listy jsou nejlepší čtení na hajzl hned po složení osvěžovače vzduchu.
Dej stránce lajk a už nikdy se na něm nebudeš nudit!



Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi