Již sedmi alergikům explodovala hlava kvůli záplavě pylu v ČR

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Krušné chvíle zažívají tisíce alergiků na pyly v České republice, která je momentálně sužována živelnou katastrofou v podobě pylu. Situace je tak vážná, že do ulic po několika měsících opět vyjela auta správy a údržby silnic, která s radlicemi žluté nadělení odklízejí. Ani to však bohužel nestačí k tomu, aby se alergikům ulevilo. Úřady dokonce evidují již sedm případů, kdy alergický záchvat vyvolal explozi hlavy. Policie tímto zároveň potenciální nálože nabádá, aby po dobu květné sezóny neopouštěly svá bydliště, neboť nežádoucí exploze by mohla být posuzována jako teroristický čin.

Tohle byl Evžen. Nedbal nařízení úřadů a vyrazil si explodovat mezi přátele

„O problému víme, ale je to momentálně to jediné, co se situací můžeme dělat,“ uvedla v oficiálním prohlášení mluvčí české policie Jarmila Senná k protestům alergiků, kterým byla nařízena karanténa do doby, než všechen plevel odkvete a bude zase podzim. „Je pravda, že v České republice tento rok zažíváme mimořádně silnou pylovou sezónu, která se opakuje zpravidla jednou za čtyři roky. Kupříkladu v sousedním Slovensku je letošní nadílka podstatně menší a je na autech možné pozorovat jen slabý poprašek, který má maximálně několikacentimetrovou vrstvu, která bývá zaměňována za chemtrails nebo sušený COVID,“ vysvětluje dále Senná, která byla seznámena s podrobnou evidencí výmyslů a babských rad primitivní části populace, která ještě stále věří na Ježíška, hodného Miloše Zemana, Mikuláše a jiné píčoviny.

Po měsících znovu vyjely na silnice pluhy

Vlna agrese se přitom valí i na českého nejznámějšího ekonomického migranta Andreje Babiše, který by se měl v příštím roce stát konečně prezidentem, aby bylo v České republice zase líp. K jeho tradičním podnikatelským aktivitám totiž patří výroba zboží s možností výskytu alergie na lepek v inovativním toustovém chlebu, intolerance na laktózu v mléčných výrobcích a stopový výskyt bílků, ořechů, spermatu, vaječných skořápek, těžkých kovů a celeru v drůbežárenských produktech. „Tet mam binge kumpletní,“ chvástal se Andrej Babiš ještě nedávno, když vysel v České republice rekordní množství řepky, a stal se tak monopolem na šíření pylové alergie.

Pana Prskavce vyzpovídal náš redaktor přes zavřené dveře

„Já s tím samozřejmě nesouhlasím,“ sdělil nám v rozhovoru přes dveře Karel Prskavec, který je už druhým týdnem v nucené karanténě. „Nejdříve dva roky s koronáčem a teď ještě pylový lockdown? To ani náhodou. Na sociálních sítích máme skupinu alergiků, která čítá několik tisíc členů, a jednomyslně nesouhlasíme s tím, aby byla naše práva omezována,“ rezolutně sděluje Prskavec, který svolává už na tuto neděli historicky největší distanční demonstraci v České republice, kdy chce naštvaný dav zlovolné vládě ukázat, že se nenechá zastavit nějakými hloupými pravidly. „Mnozí z nás si připraví transparenty a v obývacím pokoji jsou ochotni přestěhovat i nábytek, aby měli dostatek prostoru s vyjádřením tohoto nedobrovolného vězení,“ oznamuje Prskavec.

Společně s panem prskavcem plánuje podobně o víkendu demonstrovat několik tisíc alergiků. Ti odvážnější si při následném rabování plánují vymlátit okna a ukrást elektroniku

„Dokud si budou prskat doma, klidně ať si demonstrují. Hlavně ať nám ale nebouchají na veřejnosti,“ uzavírá Senná, která ani neplánuje zásah proti neohlášené demonstraci a shromažďování.

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi