Během oslav Dne vítězství promítne Rusům na Rudém náměstí Kazma nový díl OMS

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

„Ne ty vole. Tohle prostě žádnej z těch praštěnejch Rusáků ani v nejmenším nečekal,“ rozhovořil se o svém dalším povedeném pranku Kazma alias Kamil Bartošek, který už tři měsíce svírá jako v kleštích ruského prezidenta Vladimíra Putina. „Jedno se tomu půlčíkovi nechat musí. Hraje to skvěle a ti pitomci mu to prostě baští z ruky,“ vysvětluje známý český influencer, který plánuje, že celá taškařice praskne na Den vítězství, kdy ruské populaci vysvětlí, že se stala obětí manipulace a zatím nejrozsáhlejšího fórku v pořadu One Man Show.

Všechny lži, které Vladimír Putin v posledních měsících vypustil v pusy, jsou pod taktovkou Kazmy

„O mně to ve skutečnosti není. To Vláďa. On je prostě neskutečnej herec,“ míní Kazma, kterého ruský prezident na slovo poslouchá už déle než čtvrt roku dnem i nocí. „Je pro každou špatnost, to se musí nechat. Je to prostě borec,“ nešetří chválou a vzpomíná, jak v IKEI na předměstí Moskvy hledali čtyři absurdně dlouhé jídelní stoly jen proto, aby je mohli slepit do jednoho, a prezident Marcon pak musel na Putina řvát, aby ho slyšel, a jak pak mírová jednání ztroskotala na tom, že jakože neslyšel. Putin se ale podle všeho nebojí ani simulovat závažná onemocnění. Podobně jako tomu bylo v roce 2017 v pořadu Prostřeno i zde má hlavní protagonista ve scénáři řadu psychických poruch a onemocnění. Jen za poslední tři měsíce tak byl Putin přistižen při záchvatu křivice, třesavky, Tourettova syndromu, mrtvice, kapavky a epilepsie, což zvládal prokládat i zcela absurdními úkony jako například obkreslováním sponek během přímého televizního přenosu nebo vyřčením přibližně stovky zcela evidentních lží. „Největší prdel je, že mu to ti idioti zobou z ruky. Řeknete jim, že Rusko ohrožuje černokněžník z vedlejšího státu, a oni vám to uvěří. Že hrozí Rusku útok židozernářských pseudonácků a oni to odkejvou a ještě řeknout, jakej je Vláďa kabrňák. Nakonec jsme se koncem února v rámci plánovaného pranku rozhodli napadnout Ukrajinu. Především proto, že černý humor nezná hranice,“ míní Bartošek.

Není divu, že mírová jednání zkrachovala

Vladimír Putin přitom za poslední tři měsíce stoicky zastával názor, že invaze na Ukrajinu jde podle plánu. Nejnovější díl One Man Show, který bude 9. května v přímém přenosu promítán během přehlídky na Rudém náměstí, však do celé situace vrhá poněkud jiné světlo.

„Už jsme si říkali, že to Kazma třeba pověsil na hřebík. Poslední dobou to šlo s jeho pořadem od desíti k pěti. Sem tam publikoval nějakou epizodu, kde smažil v Mekáči hranolky a tak, ale to zvládá kdejakej vysokoškolák i bez toho, aby o tom musel natáčet pořady,“ svěřuje se natěšená fanynka Klára, která se na novou epizodu rozhodně těší. „Jsem ráda, že své fanoušky dokáže Kamil překvapit. Když už si myslíte, že se ztratil v propadlišti dějin a vyhořel, z ničeho nic se objeví s takovou mrdou,“ pochvaluje si Klára, která je připravena zakoupit i reklamní merch, který bude sloužit pro válečné reparace na Ukrajině.

O zdravotním stavu Putina v posledních týdnech spekuloval kdekdo. Všechno ale samozřejmě jen hrál

„Asi to bude poměrně emotivní vyvrcholení epizody,“ domnívá se Kazma, který oprávněně počítá i s tím, že se milionům Rusů nemusí úplně líbit střet s realitou, kdy se dozví, že byli po celou dobu zbytku světa pro smích. „Nedělám si iluze, půjde o hubu. Ale Putin zavře 9. května kohoutky plynovodu a plánujeme i se štábem prchnout trubkama až do České republiky, tak se to snad obejde bez šrámů,“ uzavírá Kazma.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi