Ruská armáda na Ukrajině konečně našla biologické zbraně. Lednice ukrývala olomoucké tvarůžky

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Nakonec se přece jen zadařilo. Ruská armáda, která dostala pokyn nenechat kámen na kameni, aby byly odhaleny obávané biologické zbraně, konečně objevila po třiceti rozbombardovaných městech sklad toxického materiálu. Ukrýval se v lednici, a nese označení Olomoucké tvarůžky.

Hrůzný nález ukrývala nenápadná lednice ve Lvově

„My jsme s touhle misí úplně nepočítali, ale zase chápu, že vše probíhalo v naprostém utajení,“ svěřil se ruské televizi GulagTV velitel jednotky Vasilij Smraďoff. „Oceňuji na naší armádě, že utajení vojenských operací je tak dokonalé, že téměř vzniká pocit, že žádné plánování není, a co se bude vlastně dít, se vymýšlí tak nějak za pochodu. Skutečně geniální a pro naše nepřátele jen velmi obtížně čitelné a odhadnutelné,“ chválí velení ruské armády Vasilij, který před čtvrt rokem opustil rodinu na dvoutýdenní cvičení poblíž ukrajinských hranic, které se následně transformovalo na třídenní speciální operaci na Ukrajinu, kde se následně ze zachycené holubí pošty dozvěděl, že ve skutečnosti přišli postřílet pár nácků, a teprve po tom, co celý svět uvěřil tomuto úhybnému manévru, sdělila ruská armáda skutečný důvod, proč bylo vojsko na Ukrajinu vysláno. „Je to zřejmé. Ukrajinci prostě schovávají zakázané biologické zbraně, a je v našem osobním zájmu udeřit dříve, než udeří nepřítel,“ zhodnocuje situaci Smraďoff, který se osobně účastnil demolice třiceti měst, která byla ruskou armádou označena jako ověřená skladiště nebezpečných látek.

Detašovaný mluvčí Kremlu Jiří Ovčáček dnes vyjádřil pohoršení nad zbrojením Ukrajiny za pomoci biologických hrozeb

Rusko tak má v rukách nezvratný důkaz, že se Ukrajina zbrojila a bylo jen otázkou času, než s biologickou zbraní začne ohrožovat civilizovaný svět, nebo dokonce Rusko. „Ano, mohu potvrdit, že jsme dnes dopoledne zaznamenali pozitivní nález,“ potvrdil naší redakci i nezávislý zdroj z Pražského hradu. Pan Ovčáček zároveň připomíná, že nikdy nepochyboval o tom, že se patologická sedlina pražské kavárny postupně infiltruje i do ukrajinské kotliny, protože je jen otázkou času, kdy se radikální centristé pokusí zmanipulovat ke své odporné propagandě i další státy. „Pro jistotu jsem dnes ráno poslal na Twitter pár tematických žalmů, abych odvrátil riziko možné biologické katastrofy, ale s ohledem na nález v lednici je nanejvýše zřejmé, že byla zbraň propašována právě z České republiky,“ svěřil se Jiří Ovčáček, který odsoudil provokaci západu a znovu se vyjádřil pro okamžité nastolení míru a zastavení ukrajinských vojáků, kteří demonstrativně vbíhají Rusům před kulky, aby ve světě vyvolali mylný dojem ozbrojeného konfliktu.

Ruské jednotky pročesávají to, co zbylo po Lvově, a hledají další biologické zbraně

„Právě jsem se vydal na pravidelnou obchůzku dobývaným územím,“ popisuje televizi GulagTV Vasilij Smraďoff. „Linie bojů je obvykle značena sběrem náramkových hodinek. Pokud se v lokalitě nikde hodinky nenacházejí, jedná se již o ruské obsazené území,“ vysvětluje Vasilij, co jej vedlo k prohledávání činžovního domu ve Lvově, přičemž důrazně odmítá spekulace o rabování. „A pak jsem na to na chodbě narazil…,“ popisuje situaci, kdy mu při setkání se silným odérem slezlo obočí, a byl donucen se vrátit pro ochranný oblek. „Něco tak nechutného… naprosto proti lidskosti,“ nemá slov Vasilij, který televizi předal poměrně přesvědčivé svědectví o tom, že se uleželý sýr při setkání s vojákem za pomoci improvizovaného transparentu ze slupky uheráku pokusil obhájit svá práva na život. Ruská armáda na to zareagovala tak, že pro jistotu nechala strhnout s domem i celou městskou čtvrť. Ze zdrojů redakce jsme zároveň dostali informaci, že za potenciální biologickou katastrofou mohlo stát i odstřižení Lvova od energie, což hnilobný proces tvarůžků v lednici jen uspíšilo.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi