Mgr. Volný zadržen policií! Rozdával dětem u hřiště lízátka

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Se zlou se potázal oblíbený český tělocvikář Mgr. Lubomír Volný, který volební kampaň orientuje především na nejvylízanější část populace, která má ovšem kvůli inkluzi stále volební právo. V rámci roadshow příznačně pojmenované jako „Vylízanci s lízátky“ zavítal totiž politik i před hřiště, kde cílil na budoucí voliče. To se setkalo s nepochopením místní policie, která jej pokládala za úchyla.

„Vypadal jako bezďák a lákal děti na lízátka,“ hájí se policistka Strážná, která se zásahu účastnila, a důrazně odmítla spekulace, že by zlomené přední zuby byly způsobeny zakousnutím do obrubníku. „A ty zuby už takhle volný měl,“ popisuje situaci Strážná, podle které absence roušky na ústech Volného vzbuzovala obecné pohoršení, neboť jeho úsměv z dálky připomínal Steva Buscemiho.

Mgr. Volný se během streamu chlubí uvolněnými zuby.

„Prostě jsem tam jen tak stál a žužlal svoje lízátko. Je to moje právo. Lidi si mě zvolili,“ popisuje Mgr. Volný zásah policie, na který má tak trochu jiný úhel pohledu. Všem svým ovečkám jsem lízátka už rozdal a přišlo mi hloupé, aby cukrlata cumlala jen dospělá část populace, byť s inteligenčním koeficientem automatické pračky,“ vysvětluje Volný, který se i s ostatními žužlaly přesunul z parkoviště u Penny k nedalekému parčíku, ve kterém si hrály děti. „Rozhodně jsem je nechtěl zneužít k prodeji do cirkusu, jak o mě tvrdí ty havlistické špíny,“ obhajuje se Lubomír Volný, podle kterého je rozdávání lízátek pobudům jediný funkční způsob protestu proti vládním nařízením.

Mgr. Volný byl spatřen během nákupu střeliva pro děti a jinak mentálně nevyvinuté entity.

„My jakože nejsme ty ovce, tak jsme se nás tu sešlo asi šedesát, abychom jakože tady pana Volnýho podpořili,“ vysvětluje očitá svědkyně Jarmila Tupá. „Jako, doufala jsem, že když nám tady pan Volný sliboval revoluci, že třeba jakože vyhodíme pár politiků z oken, nebo jim alespoň pětikorunou obejdeme auto, ale když pan Volný říká, že se z toho s lízátkama vylížeme, tak mu jako asi budu věřit. Když on je ten Magystr, tak to bude asi študovanej,“ míní Tupá, která se rozhodně jako ovce být necítí, a proto se krátce před incidentem i se stádem přesunula k parčíku s dětmi.

Podle výpovědi dětí se podařilo policejnímu specialistovi sestavit pravděpodobnou podobu perverzního medvídka, který se nápadně podobá Mrg. Volnému.

„Podívejte, v takhle krátké době jsme nemohli vyhodnotit skutečné hrozby,“ míní policistka Strážná. Faktem je, že si pan Volný i po opakované výzvě odmítal roušku nasadit. Když se mu za krkem objevilo koleno policisty Hrubého, začal se ohánět tvrzením, že jsou tady děti. Což byla mimochodem pravda, ale na to se vymlouvá zároveň každý, kdo si odmítá roušku nasadit. A ne, panu Volnému nepomohl ani fakt, že sedmiletým fakanům nabízel lízátka a zval je do dodávky na cvičenou opičku, kterou se záhy podařilo zlegitimovat jako stranického kolegu Bojku.

Není přesně známo, co měla cvičená opička Bojko dětem v dodávce ukazovat.

Celý incident bude projednáván ve zkráceném řízení počátkem příštího měsíce. Podle zdroje blízkého redakci je však v policejním záznamu zmínka o tom, že debily je možné se sladkostmi možná zneužít, ale na děti ještě stále existují paragrafy.

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi