EU zakazuje polohy na koníčka a na pejska. Normalizují prý zoofilii

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Když se řekne, že vám Ursula von der Leyenová zaleze až do postele, dalo by se s jistým sebezapřením a zapojením fantazie mluvit i o pozitivním zážitku. Bohužel v tomto případě nejde o žádnou scénu vystřiženou z filmu pro dospělé, kterým matka v dětství neprojevovala dostatek přízně, nýbrž jen o další ze způsobů, kterým se nám Evropská unie rozhodla šlápnout na koule. Doslova. Tedy, téměř doslova…čuňata.

„Posvítili jsme si do míst, kam se většinou neodváží ani samotné slunce – totiž do ložnic občanů Evropské unie. Zjistili jsme, že porno se zvířaty, objevivší se čas od času v počítačích nejrůznějších vysokých politických představitelů členských zemí, COŽ JE MIMOCHODEM NAPROSTO NORMÁLNÍ A BĚŽNÉ A OBČAS SE TO STANE KAŽDÉMU, je pouhým důsledkem jiného, ještě rozšířenějšího nešvaru. Zejména mladí lidé, kteří nevědí roupama coby, se rozhodli, že jim běžné sexuální polohy nejsou dost dobré a musí nutně experimentovat a všemožnými nestandartními praktikami tak nabourávat tradiční hodnoty, které normální společnost ctí,“ okomentoval vznik nového nařízení český europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), jehož redakce zastihla jak během obědové pauzy mezi jednáními klečí na hrachu.

“Miláčku, co dělá předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyen v naší ložnici?” a další věty, které nechce od své přítelkyně nikdy slyšet.

Odborník na sexuální návyky heterosexuálních párů (lat. nohomo homo sapiens), Mr. Dalby, kterého si evropští zákonodárci přizvali ke konzultaci, vyhodnotil jako nejrizikovější právě polohy, jejichž názvy si berou inspiraci ze zvířecí říše. „Tak vezměte si například takovou polohu “na pejska”. Cožpak pokaždé, když před vámi na všech čtyřech klečí partnerka s prohnutým hřbetem, vystrkující pozadí co nejvýše, aby zajistila pohodlný vstup falu do pochvy, nezalarmují se všechny vaše instinkty? Nevybaví se vám v takové situaci před očima spíše dvě sprostá souložící zvířata, fena a pes, kopulující nad jejím chlupatým kostnatým zadkem? No, pokud ne, tak odteď už stoprocentně budete.“ Po pauze na zvracení jsme s rozhovoru s Mr. Dalbym pokračovali. „Jak jsem už říkal, není možné prosazovat morálku a zajistit příkladnou mravní výchovu evropské mládeže, aniž bychom nevymýtili tyto odporné praktiky zcela zjevně normalizující, možná dokonce propagující zoofilii. Není přeci nejmenší důvod pro nějaké nebezpečné experimenty, stačí udělat pár evolučních kroků zpět a vrátit se k tradičním, lety prověřeným namlouvacím obřadům typu “nejdřív kyj, potom pyj”. 

EK připravuje informativní brožuru, která má za cíl seznámit občany EU s povolenými sexuálními polohami. Na obrázku můžete vidět dva členy Mladých Evropanů ilustrující polohu “Pohled do zářné budoucnosti Unie”

K tématu chystaného zásahu do osobních životů evropských občanů se vyjádřil také Hynek Blaško, europoslanec za SPD. „Je možné, že i zde nastanou výjimky. Nad čím jsme například schopni v případě obtížného prosazování příslušné legislativy přivřít oči je tzv. poloha ‘na koníčka’, z důvodu, že to je jedna z mála poloh, kde je žena zpravidla nucena odvádět alespoň nějakou práci.”

Co se týče odhadovaného termínu zavedení nového nařízení, zdá se, že jsou zde snahy o co nejdřívější uvedení v platnost. Policie ČR tak již připravuje vyčlenění několika desítek příslušníků do nově vniknuvší speciální jednotky, tzv. Šiku urychlené korekce erotického cílení.

Nová policejní jednotka, Šik urychlené korekce erotického cílení (zkr. ŠUKEC), bude fungovat za asistence dobrovolných sousedských hlídek.

Post Author: Valhalla

Frigidní nymfomanka, sběratelka fašounkovských nudes. Ráda používá velká slova, avšak zřídkakdy tak velká jako její komplexy. Pracuje pouze za úplatu či pod pohrůžkou brutálního násilí - to by si totiž nenechala ujít. V přestávkách mezi docházením na přednášky o Gender studies a souložením pro charitu též píše články na Paralelní listy - s pravidelností blížící se menstruačnímu cyklu Heleny Vondráčkové.