Poslanec Volný skončil na JIPce. Myslel si, že poslanecká imunita chrání i před covidem

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Se středně těžkým průběhem covidu a velice těžkým průběhem debility byl včera v podvečer hospitalizován poslanec Lubomír Volný. Převoz do nemocničního zařízení byl pro záchranáře komplikovaný, neboť Volný odmítal spolupracovat a nasadit si alespoň roušku. Osádka sanitky jej tak musela uklidnit sedativy v podobě lahve od piva, kterou mu rozflákala o hlavu. Omráčený poslanec poté začal spolupracovat, a nic nenamítal ani proti provizorní roušce v podobě mikrotenového sáčku přes hlavu, který mu záchranáři utěsnili stahovacím páskem kolem krku. Nyní je Volný umístěn na jednotce intenzivní péče a tajně zobe Ivermektin jako marťánky.  

Volného stav se dá podle lékařů označit za stabilní, alespoň co se covidu týče. Mimo pozitivitu na nový typ koronaviru byl totiž v jeho těle detekován masivní nedostatek IQ bodů. Sami lékaři jsou překvapeni, že poslanec v ruce udrží lžičku a nevydloubne si s ní oko. “Po doléčení ho pravděpodobně vypustíme zpět do volné přírody, moderní medicína pro něj nemůže nic udělat,” shrnul Volného stav primář oddělení Ondřej Pejskař. Primář zároveň nemůže potvrdit, že u volného Ivermektin skutečně zabírá. “Opravdu netuším, jestli to má nějaký vliv na Covid. Sežral toho ale už tolik, že vyhubil všechny parazity v rádiusu minimálně 100 kilometrů od nemocnice,” komentoval primář možný vliv Ivermektinu na léčbu covidu.

Volný dle svých slov jí výhradně již pouze Ivermektin. Dělá si z něj vývar, mele si ho do kávy a plní si s ním bramborové knedlíky. Vedlejší účinky údajně nepociťuje. Pouze kolega Bojko si stěžuje na funění a koňský řehot.

Podle našich informací totiž Volný odmítá veškerou léčbu, kterou mu doktoři poskytují. Konkrétně místo lahve s kyslíkem požaduje bombu naplněnou toluenem, odčervovací tabletky pro koně a kloubní výživu pro psy. Nemocnice tak plánuje, že jakmile to Volného stav umožní, bude transportován na nejbližší veterinární kliniku, kde mu bude podána lepší péče, než jakou mu jsou schopni poskytnout v nemocnici. “Léčil jsem už kdeco. Posledně třeba chlápka bez nohy, co si pahýl mazal heřmánkem s tím, že mu doroste. Ale léčit takového vola? Tak to je hodně mimo moji kompetenci,” popisuje situaci údržbář Radim Zvon, kterého nemocnice nasazuje na obzvlášť těžké případy, se kterými si běžní doktoři neví rady. “Pořád mi ukazuje nějaká videa na youtubu a říká mi, jak ho máme léčit. Sere mě tak moc, že mu do snídaně leju projímadlo,” svěřila se covidová sestra, která si ze zřejmých důvodů nepřála být jmenována. O přestávkách, kdy zrovna nevykřikuje matoucí slova o podvodu, spiknutí a farmaceutickém lobby, natáčí Volný vlogy na svoji facebookovou stránku. Sestřičky z oddělení tvrdí, že někdy jedno video natáčí i desetkrát, protože se vždy zakoktá, když se snaží vyslovit cizí slova s více než osmi písmeny.

Volný je známý tím, že odmítá nošení roušek či jiných ochranných pomůcek. Naše redakce zjistila, že si neúspěšný tělocvikář celou dobu myslel, že poslanecká imunita, kterou Volný disponuje, chrání i před nemocemi, a tedy i před nákazou covidem-19. “Všichni jsme tak nějak tušili, že někdo, kdo byl zvolen za SPD a pak ho z SPD vykopli, protože byl moc debil, nebude zrovna schopný vstřebávat informace jinak než z leporela, ale tohle překvapilo i mě,” podělil se o svůj názor politolog Zdeněk Vidlička. Zároveň si Vidlička myslí, že v rámci prevence by měli být poslanci, a zvláště ti z SPD, upozorněni na fakt, že poslanecká imunita nechrání před nemocemi jako je syfl nebo HIV. Vřele se proto všem bojovníkům za tradiční rodinu nedoporučuje účastnit se homosexuálních orgií. Zakázat jim to ovšem nikdo nemůže.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.