Na sraz kultistů omylem dorazil i Filip Grznár

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Kvůli nedopatření skončilo fiaskem sobotní setkání kultistů Cthulhu, na kterém se omylem objevil i známý kulturista. Původně se domníval, že se pod pojmy „uctíváním starých bohů“ a „oslavování prastarých“ skrývá přehlídka kulturistů důchodového věku.

„Pan Grznár nám zkazil celou akci,“ vysvětluje vysoce postavený hodnostář řádu Cthulhu fhtagn Marek Vyvolal, který se během pracovního týdne živí jako skladník v řetězci IKEA, specializujícím se především na výrobu 3D skládaček. „Domnívali jsme se, že tento den by mohl být ‘oním dnem‘, ale pak přišel namísto ‘jeho‘ ‘on‘, a ihned nám během svých kreací rozkopal oltářík s vonnými svíčkami, panenskou krví a slzami jednorožce. To, na co jsme se připravovali téměř sedm let, přišlo během několika okamžiků vniveč,“ popisuje Vyvolal víkendovou situaci, během které se prastarého boha vyvolat nepodařilo.

Naolejovaný Grznár přibruslil po mastné stopě doprostřed plošiny, kde neobratným způsobem během kreací rozkopal oltářík s ingrediencemi.

„Pyčo, vole, jak jsem mohl myslet, že prastarým vole bohem nemyslí mě, Grznára vole, ale nějakou debilní vole chobotnici,“ rozhořčil se kulturista Filip Grznár, který byl nucen kvůli uzavřeným posilovnám dočasně změnit svoji práci osobního trenéra, a přes zimní měsíce byl najat správou a údržbou silnic na to jediné, co mu krom nakrucování s dětským olejíčkem před reflektorem jde, a to sypáním. „Vole, tak na pozvánce pyčo jasně stálo přijďte s námi v přátelském kruhu přivítat starého boha, neboť on přijde mezi smrtelníky a nechá nás hřát se v jeho stínu po zbytek našich krátkých a zbytečných životů. Vole, ten popis sedí na mě,“ trvá na svém Grznár, který vidí chybu především na straně pořadatelů, kteří na plakátku málo zvýraznili, že během akce sice poteče krev, ale nebude to v boxerském ringu.

Filip Grznár se tuto zimu kvůli koronaviru živil jako sypač

„Přiznám se, že mě to diletantství začíná tak trochu štvát,“ vysvětluje naší redakci pan Vyvolal. Během podobné kultistické akce mu předloni začalo courat na šedesát civilů přes pentagram, protože se domnívali, že se jedná o kulturní akci Black Sabbathu. „S vyvoláním pána pekel to tehdy dopadlo také neslavně,“ vzpomíná Vyvolal, který se nakonec vykašlal na neperspektivní matlání pentagramů drůbeží krví uprostřed pokojíčku, a našel pravý smysl života v čekání na příchod prastarého.

„Vole, a píchnout se jako taky od nich nenechám,“  odpověděl Filip Grznár na otázku, kterou mu nikdo nepoložil. „Že prej, jako vole, že když jsem jim rozjebal ten oltářík pyčo vole jako jo, tak jestli mě můžou píchnout takovou dlouhou dýkou. Na to mě vole jako neužije. Bůhví, kde se jim válela. Ještě bych něco chytil. Tak jsem jim vole jasně řekl, ať jdou do prdele, že si pak píchnu sám ze svého,“ uzavírá známý český kulturista.

Helena Vondráčková zachycena během vstávání ze své kamenné kobky

Zdá se, že šance na vyvolání prastarého jsou minimálně na další dekádu nulové – alespoň dokud se nebude opakovat konjunktura, při které by se v České republice podařilo znovu najít sedmnáctiletou pannu. Sám bývalý představený čerstvě rozpadlého řádu Cthulhu fhtagn přiznává, že právě v tomto je v poslední době největší problém. Nechce tedy nechat nic náhodě, a bude se v rámci svých okultních činností věnovat něčemu jednoduššímu. „Proč se snažit vyvolat prastaré bohy, když někteří vlastně ještě nestihli zemřít,“ uzavírá Vyvolal, který pokládá za větší jistotu modlit se k nesmrtelným, aby nezemřeli. S ohledem na blízkou spolupráci pan Vyvolal ostatně neváhal, a kontaktoval Helenu Vondráčkovou s dotazem, zda by v Řitce bylo možné vybudovat poutní místo.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi