Vlastenci v šoku, nová katedra VŠŽ vznikne na Černé, nikoliv Bílé Hoře

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Nová katedra Vlastenectví Plzeňské vysoké školy života bude od září otevřena i mimo Plzeň, a to v Černé Hoře u Brna, poblíž Rumunsko-Moldavských hranic. „Máme tolik krásných, vyloženě vlasteneckých dědin, jako Česká Lípa, Rusava nebo Číněves, tak proč Černá Hora? Máme přece i Bílou,“ reagoval podrážděně uchazeč pan Vlasta Ortel Peřina na výběr sídla a požádal nás o cigaretu. „Já su vlastenec, ortel, su Moravák a Slovan, a su hlavně Čech, ale do ničeho černýho nepolezu ani za dvě kila,“ dodal a požádal o zapalovač a 20 Kč na autobus.

„Je pěkné, že vlastenecká katedra vzniká zde, někde na Moravě, odkud pocházím i já. Změnu barvy již řešíme a za jedinou vlasteneckou frakci na naší politické scéně SPD můžu říct, že my, SPD, půjdeme ještě mnohem dál a pod naším perem se již rodí návrh, který zakáže cokoliv černého,“ pronesl Okamura.

„Prostory pro presenční výuku poskytly místní restaurace, ubytovací kapacity jsou zajištěny ve spolupráci s městem unimobuňkami a pro sociálně slabší uchazeče bude k dispozici stanové městečko za městem na louce s potokem. Vlastenecká mensa bude vařit zásadně vlastenecká jídla, jako smažený gothaj, vlašák na papíře, bramboračka z bramborového salátu, kečup, dortely a další mimibazar kitchen,“ dodal Okamura.

Stravovna vysoké školy života nabídne ta nejlepší jídla od předních kuchařek mimibazaru

A na jaké předměty a vyučující se mohou budoucí uchazeči těšit? „Studijní obor „VLASTENEC“ je koncipován dvoustupňově tak, abychom ve studentech našli jejich potenciál, ale nezatěžovali ty pouze lehce dementní studiem ve druhém stupni. V prvním stupni přednáší „Selský rozum“ vlastenka Jana Peterková, hlasem čtrnáctileté dívky, které právě vlétl nigerijský Airbus A380 zavřenými dveřmi do hangáru, vysvětlí posluchačům, jak rozeznat opravdovou pravdu od lží České televize. Ekonomické přednášky „Řešení exekuce hracími automaty“, „Práce se slevovými letáky“ a „Nákup v ortel shopu na splátky“ povede anonymní alkoholik a gambler Jarda z Brna, který přišel na způsob, jak co nejefektivněji využít minimální mzdy manželky k řešení neřešitelné životní situace a zachovat rodinu na prvním místě. Jiří Nezdolný Černohorský si připravil sérii historických přednášek nazvanou „Od koně až po Koněva,“ která bude postupně rozkrývat zakázané dějiny našeho národa. První stupeň mohou někteří studenti přeskočit, stačí dát dostatečný počet srdíček pro mé statusy na mém facebookovém účtu, počítat se budou i smajlíky české vlajky nebo jí podobné a všechna velká písmena. Tito studenti mohou zahájit studium rovnou na druhém stupni, protože se dá s jistou dávkou štěstí předpokládat, že po dobu studia zůstanou na svobodě. Na druhém stupni se budou přednášky více specializovat a studenti si budou moci vybrat obor svého budoucího působení ve vlastenecké sféře, pro letošní rok připravujeme přednášky „Czexit, cesta do ráje“, „Soros, víc než sluníčkář“, „Covid, virtuální zbraň v rukách neomarxistů“, „Demonstrace za cokoliv“, „Imigranti, hořká to čokoláda“ a „Mateo Salviny, můj kamarád.“ Absolventi prvního stupně si pak mohou na svém facebookovém účtu ponechat v kolonce vzdělání status Vysoká škola života, absolventi druhého stupně obdrží do 30 dnů plastovou průkazku,“ zakončil s vypětím všech sil svůj projev Okamura.

Post Author: Prokrastinator

Od narození muž. Za největší životní prohry považuje ztrátu hrající klíčenky ve svých pěti letech a výběr školy. Přes své kladné vlastnosti je ke svému nepochopení téměř neustále single. Oblíbené pití: tvrdý alkohol, oblíbená zábava: pití tvrdého alkoholu. Trpí samomluvou.