Podobnou kravinu už nikdy neudělám, svěřil se Svarta. Po dalším džampu jak sviň má funus v úterý.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Po více než deseti letech vystoupil z anonymity světoznámý eskamotér Svarta, který se proslavil především džampem jako prase do prázdna ze střechy garáže. Všechny fanoušky tak překvapil nejen tím, že je stále naživu, ale i prohlášením, že své mladické nerozvážnosti lituje a podobnou kravinu už nikdy v životě neudělá. Téhož odpoledne po vyprovokování od tisíců fans skok ze střechy garáže zopakoval. Pohřeb má v úterý.

„Je to tak. Svarta spadl ze střechy tak nešikovně, že se zabil,“ sděluje nám fanoušek, který přiběhl z nedalekého sídliště, a celé představení sledoval na vlastní oči. „Je mu hodně! Ty vole, vždyť je to vejška jako prase. To džampoval, vole,“ přikyvuje i spoře oděná slečna s dírou na punčoše a mejkapem naneseným bagrem, která v rámci svého pracovního nasazení u garáží viděla poslední okamžiky Svartova života.

Nasraný Svarta se na konci streamu dozvídá, že prý už dneska nemá koule na to, aby džump jako prase zopakoval.

Svarta přitom ještě několik hodin před opakováním skoku publikoval video, kde zástupy svých fanoušků ubezpečil, že svůj tehdejší pád do neznáma přežil a těší se dobrému zdraví. „Vole, zuby máš jen jedny, vole. Prostě takovou věc už neudělám, nejsem přece debil,“ svěřil se Svarta během streamu několikatisícovému publiku. „Byla to moje mladická nerozvážnost, a už se tak snadno vyprovokovat, vole, nenechám,“ vysvětlil Svarta a jeho fanoušci začali téměř instantně psát do komentářů, že vyměkl a už na podobná akrobatická vystoupení nemá koule. „Mám, zmrdi!“ byla Svartova poslední slova, než rozčílený ukončil stream a na svém instagramovém účtu oznámil událost „Džamp jako prase 2.0“. Ten se včera odehrál na stejné střeše, ze které udělal skok, kterým se zapsal do análů sportovních výkonů.

Svarta na svém Instáči https://www.instagram.com/svartajumpofficial/ po vyprovokování oznámil, že koule má, a džump jako prase klidně zopakuje

Vzhledem k naplánované akci proběhla také mnohem lepší příprava. Na střeše se krom Svarty nacházel policejní vyjednavač, který se jej od pokusu o sériovou sebevraždu pokoušel odradit. Okolo garáže pak pobíhali hasiči s napřaženou plachtou, kterým lehce komplikoval výkon práce fakt, že netušili, z jaké strany garáže chce džamp jako prase Svarta provést. Celému výjevu pak dominovalo publikum, čítající několik set skalních fanoušků, křičící na Svartu na střeše „SKOČ, SKOČ!“, nebo „TÝ ČŮRÁKU, NEMÁŠ NA TO!“. Nad hlavami pak poletovala helikoptéra televize Nova jako moucha nad mršinou, která zavětřila další reportáž z kategorie “Bába pod kořenem“.

Svartu zradila technika. Kde měly být větve, nebyly, protože je urval už v roce 2008 při svém prvním džumpu.

S úderem přesně 14:05 a 31 vteřin se Svarta rozběhl a pokusil se pád zbrzdit o větve, které už ale urval v roce 2008, takže jeho pád vůbec nezbrzdily. „To je debil!“ ozvalo se z hloučku fanoušků, který náhle prořídl. „Svarto, je ti něco?“ ptal se jiný fanoušek, který vše pečlivě dokumentoval na svoji mobilní bramboru. Svarta neodpověděl. „Je mu, hodně!“ vykřikl Jaroslav Pecháč, student druhého ročníku lékařství, obor veterina. „Hovno! Hochu, to je vejška jako prase,“ pokusil se Pecháče odvést od tématu náhodný kolemjdoucí, ale Jaroslav se nenechal vyvézt z míry. „Ty čuráku, ten má dost. Nemůže pobrat dech, ty kriple. Hej ten bude rozlámanej jako svině,“ stál si za svým Pecháč, který nakonec i zavolal sanitku. Bohužel, hlava rozšmelcovaná o asfaltku byla neslučitelná se životem, což následně potvrdili i hasiči s plachtou, kteří oběhli garáž k bezvládnému tělu Svarty.

Fanoušcci na garáž připevnili Svartovi za jeho džumpy jako prase pamětní desku.

„Já myslím, že zemřel šťastný,“ svěřuje se paní Svartová, matka Svarty. V životě dokázal vše, co si usmyslel, a i samotná přítomnost vzbuzovala pozornost. Svarta byl jednoduše jedinečný sportovec a bavič. Poslední rozloučení proběhne v úterý v deset hodin v hořickém krematoriu. Jeho popel bude následně rozprášen svržením urny ze střechy milované garáže.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi