Muž jednal po vzoru Babiše a rozšířil tak nákazu po celém městě

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Pětitisícové město na Zlínsku doslova smetla koronavirová nákaza. Způsobil ji fanatický volič hnutí ANO, Josef Blbý, který jednal po vzoru Andreje Babiše a způsobil tak smrt či újmu několika tisíců obyvatel.

Naše redakce muže úspěšně kontaktovala a vy si tak můžete vychutnat informace z první ruky.

Andymu je dodržování pravidel vždy a za každých okolností tak trochu pro smích. I když jsou to karantenní opatření.

Redakce: Dobrý den pane Blbý, vaše manželka, Alena Blbá a tisíce dalších obyvatel menšího města na Zlínsku, se kvůli vašemu chování nakazily covidem 19. Můžete nám popsat, co této katastrofě předcházelo?

Josef: No, jednal jsem po vzoru pana ing. Andreje Babiše, kterému držíme palce s celou naší rodinou. Pane Babiši, pokud budete číst tento rozhovor, chtěl bych jen říct, že to paní Monice moc sluší a že je dobře, že šlapete zlodějům na kuří oka. Křiklounů si nevšímejte.

Redakce: Pane Bože, OK, uff, radši přejděte k věci. Jaké bylo vaše jednání?

Josef: Na konci první vlny covidu, kdy pan ing. Babiš zrušil povinnost nosit roušky i ve vnitřních prostorech s nadměrnou koncentrací lidí, jsem všechny hygienické pomůcky spálil a jezdil do práce přeplněnou tramvají. Poté přišlo léto. S manželkou jsme se rozhodovali, zda jet nebo nejet na dovolenou do zahraničí. Původně jsem dal na doporučení pana Babiše, který tvrdil, ať zůstaneme v Čechách. Pronajal jsem tedy menší chatu v horách. Pak mi ale na Facebooku vyjel příspěvek pana Babiše, který se chlubí dovolenou v Řecku. Okamžitě jsem tedy zakoupil letenky na Krétu. Na Krétě nás ani nenapadlo nosit roušky. Sám pan Babiš ji nosí jen ve chvíli, kdy jsou na něj namířeny kamery. Roušku jsem si tedy nasadil jen jednou, a to když mě manželka natáčela při grcání smažené chobotnice. Tfuj, mořské potvory už nikdy, není nad český řízek. Po návratu z České republiky nám byla nařízena karanténa, ale v televizi na mě vyskočila reportáž o panu ing. Babišovi, který navzdory přímému kontaktu s nakaženou hlavní hygieničkou nepodstoupil povinnou karanténu – nákaza se údajně nešíří v místnostech s vysokými stropy. V neděli jsme tedy s celou rodinou vyrazili na klasickou nedělní mši – kostel má opravdu vysoké stropy, to musíte uznat. Po kostele jsme zašli ještě do obchodu a do kulturáku na koncert revivalu revivalu Michala Davida, tam mají taky dost vysoké stropy.

Redakce: A dál?

Josef: No a teď mě obviňují z nákazy celého města, což zásadně odmítám. Jednal jsem přece po vzoru nejlepšího porevolučního premiéra, který nás ochránil před první vlnou pandemie. Proč bych měl pykat za to, že jsem jednal v souladu s jednáním pana Babiše? Ty lidi ve městě proti mně poštvala opozice. Všechno jsou to voliči tradičních politických stran nebo pirátských feťáků, kteří nám sem chtějí dotáhnout imigranty. Tím jsem si jistý. Ale já této kampani nepodlehnu, za nic se omlouvat nebudu a z města se nikdy nevystěhuju. Nikdy. Ať si to všichni zapamatují.

Redakce: Máme ještě jednu otázku. Kdyby Andrej Babiš znásilnil dvanáctiletou holčičku v přímém přenosu, jak byste reagoval?

Josef: No bylo by mi jasné, že na ni jen upadl v důsledku zakopnutí o Kalouskovu nohu a že to stejně natáčela zmanipulovaná ČT

 


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.