Patrika Nachera spolkla velryba v domnění, že jde o plankton

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Muž, jehož stopy ve sněhu připomínají otvory po ukápnutí poslední krůpěje moči po oklepání penisu, se letos odebral na dovolenou do nejmenovaného tropického ráje. Tam na něj kromě znečištěných pláží, kanibalských BDSM prostitutek a humrů o velikosti Volkswagenu Polo čekalo ještě daleko hrůznější nebezpečí v podobě zdánlivě mírumilovné velryby.

Patrik vyrazil na dovolenou již se zakokrháním Havlíčka, půl hodinky po budíčku Andreje Babiše. Do batůžku sbalil žabičky velikosti 36, sako s midgetovými knoflíčky a plamenometík proti komárům. Let byl dlouhý, zavazadlový prostor neosvětlený.

Patrik se ihned po přistání ubytoval v pětihvězdičkové flašce Metaxy, načež vyrazil na pláž. O tom, co se na dané pláži odehrálo, se rozvyprávěj místní hoteliér, kterého se nám s vypětím všech sil podařilo kontaktovat.

Paralelní listy: Dobrý den, mučas grácias za to, že nám poskytnete rozhovor. Spusťte

Hoteliér: Dobrý den. Vše se odehrálo na pláži. V odpoledních hodinách jsem zde zpozoroval miniaturního gringoše, po němž se plazila místní běhna a světoznámá pornohvězda Lazy Dee. Týpek ji hned po prvním pokusu o polibek označil za kanibala. „Nejsem žádná jednohubka,“ čílil se.

Paralelní listy: Co se dělo dál?

Hoteliér: Začal mávat bankovkami a chvástat se, že rozbil státní kasičku nebo tak něco. Hned na to ho ale krásně vyškolila karma v podobě mláděte karety, které se zrovna vylíhlo z vajíčka a povalilo pidimužíčka ve snaze dostat se co nejrychleji do vody.

Paralelní listy: Jsem napjatý jako struna, pokračujte

Hoteliér: Ihned se za ní rozběhl s pokřikem „Jsem mocný Napoleon, ty obrněná ku*vo“. Za neustálého halekání doběhl až na samý okraj pobřeží, kde jej smetla vlnka.

Paralelní listy: Co se stalo pak?

Hoteliér: Ztratil se na moři. Volali jsme pobřežní stráž, ale při jeho velikosti by jej nenašli ani na hladině sklenice vody. Objevil se až za 3 dny. Před plameny zapalovače vyprávěl něco o Kodžile. Všichni jsme žasli a vzdávali mu úctu za to, že se utkal s tak bájným tvorem.

Paralelní listy: Respekt!

Hoteliér: No, ani ne. Nakonec z něj vylezlo, že se jen připletl mezi plankton a prošel celým trávicím traktem velryby.

Patrik Nacher strávil v těle velryby celé 3 dny


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.