Zdeněk Ondráček si zahraje v remaku pohádky Obušku, z pytle ven!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Studnice variací na pohádky s drakem a princeznou tisíckrát jinak byly již vyčerpané. Proto se filmaři letos rozhodli znovu natočit jednu z českých klasik, a to sice pohádku “Obušku, z pytle ven!”. Tvůrci moderní verze se nechali slyšet, že přepsali celý scénář, aby více odpovídal moderní době. Hlavní role se zhostí velmistr bojového umění “V přesile proti bezbranným” PlagiátDr. Zdeněk Ondráček, kkt.

Podle zákulisních spekulací se původně mělo jednat o porno parodii populární pohádky. Zádrhel však nastal, když Ondráček na castingu svůj obušek vytáhl. Ukázalo se totiž, že je ne příliš hrdým vlastníkem mikropenisu. „Obušek je poměrně nadhodnocené slovo. Nazval bych to spíše takovým komorním mikropenisem,“ uvedl dobře informovaný zdroj, který měl být na castingu přítomen. Tvůrci se zprvu báli traumatu, který by mohly z Ondráčkova penisu mít. Všechny obavy rázem opadly, když jim došlo, že nic neuvidí, ani kdyby se šli podívat zblízka. Navíc se vysvětluje, proč Ondráček tak iniciativně mlátil bezbranné studenty. „Představte si tu frustraci. To nespraví ani monster truck v garáži,“ nechal se slyšet informátor.

Režisér si však nechtěl nechat Ondráčka utéct. Proto se se scénáristy dohodl na přepsání scénáře. Nová verze tak počítá s akčním béčkovým filmem, kde bude Ondráček hrát frustrovaného padesátníka s obuškem v pytlíku na přezůvky. „On byl Zdenda vždycky tak trošku kokot. Věřím, že tahle role frustráta s pérem ve stádiu zárodku Zdendovi sedne. Napsali jsme mu to přesně na míru. Bude hrát komouše, co mlátí vysokoškoláky. Přitom sám má titul díky práci stáhnuté z uložta,“ nastiňuje nový směr režisér Marek Pendrek. Klasický obušek bude poté nahrazen obrovským a nevkusným dildem s komunistickou hvězdou na žaludu, ve kterém bude zalita ocelová tyč. „Má to jakoby ještě podtrhnout ty jeho komplexy,“ seznamuje nás s vizí kreativní ředitel Vít Sjetej.

Obrovský čurák a vedle něj gumový penis v nadživotní velikosti.

Štáb se ovšem musí vypořádat ještě s jednou nepříjemností. Momentálně nemohou nikoho obsadit do role studentů, které bude Ondráček mlátit. Všichni domluvení herci totiž ze smlouvy vycouvali. Stalo se tak poté, co Ondráček při natáčení jedné z scén rozflákal jednoho z herců na konzistenci boloňské omáčky. Všichni přítomní se shodují, že takovou brutalitu neviděli od dob Žida Baribala. „Tyvole, byl jak smyslů zbavenej. To jsem ho jen trochu nabudil. Prostě říkám: Hele, ‘Zdendo, představ si, že ten chlápek studuje vysokou školu a nikdy nepracoval v jézédéčku’,“ popisuje masakr na place režisér Pendrek. Mezi zakázaná slova patří i známá fráze “Zlom vaz!”, ukázalo se totiž, že ji Ondráček bere příliš doslovně.

Naše redakce navštívila místo natáčení a chtěla se Zdenkem Ondráčkem udělat rozhovor. Rozmysleli jsme si to poté, co nám otevřel v o číslo menších trenkách, nepadnoucím tílku s fleky od hořčice a metrovým dildem v ruce. Nezbývá nám tedy nic jiného, než si počkat na premiéru snímku. Ta je plánovaná na letošní podzim, konkrétně 17. listopadu.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.