Chorvatští podnikavci nabízí českým turistům sádlo jako krém na odpuzení migrantů

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Zvláštní situaci řeší chorvatské úřady v destinacích, kam směřují čeští turisté trávit své zasloužené dovolené. Množí se totiž případy, kdy jim pouliční prodejci kromě hodinek a šperků z falešného zlata nabízí i opalovací krém s faktorem odpuzování islámských migrantů. Přestože chemické rozbory neprokázaly, že by vepřové sádlo obsahovalo látky odpuzující útočníky islámského vyznání, o podvodu se s největší pravděpodobností nedá hovořit. Krém totiž z nějakého důvodu podle všeho skutečně funguje.

Česká turistka se natírá opalovacím krémem s obsahem sádla

„Neumíme si to vysvětlit,“ přiznává vedoucí chemické laboratoře, profesor Jakov Pitchi. „Krém jsme poměrně spolehlivě podle obalového materiálu identifikovali jako vepřové škvařené sádlo. To následně potvrdil i chemický rozbor, který jsme pro jistotu opakovali. Neobjevili jsme nic jiného kromě koncentrované přítomnosti sádla. Přesto má podle všeho tento tuk vlastnost, která z nějakého důvodu odpuzuje migranty, zejména ty islámské,“ vysvětluje profesor Pitchi.

Chorvatsko je přitom jeden ze států, které figurují jako tranzitní oblasti v rámci takzvané Balkánské migrační trasy, a ročně přes tento přímořský stát putují miliony uprchlíků mířících do Německa, kde jsou později přerozdělováni do okolních států. Šance napadení takovýmto ilegálem je tedy poměrně vysoká, přesto z nějakých důvodů k násilným napadením pod záminkou kvalitního sexu nedochází. Policie spekulace sice oficiálně odmítá, nepotvrzené zdroje a šuškanda nám ovšem potvrzuje, že za podezřele nízkým procentem znásilnění může skutečně stát vepřové sádlo, které dealeři nabízí prakticky na každém kroku. Naprostou náhodou se nám podařilo najít českou turistku, které se sexuálně motivovaný útok díky sádlu přeci jen podařilo odrazit.

Karla chtěla pro opalování nejdříve použít tyto asexuální plavky, které odpudí nejen islámského migranta, ale v podstatě úplně každého. Pak jí ale na ulici nabídli sádlo

„Jsem tu byla normálně vyvalená na pláži,“ sdělila naší redakci Karla Maříková, která se rozhodla odpočinout si od svých stranických povinností v SPD a dovolenou strávit vystavováním strií v Istrii. „Vždycky jsem tušila, že by se něco podobného mohlo stát. Tomio nás tolikrát varoval, že se jednoho dne objeví… a teď se to konečně dělo. Na obzoru se objevil nafukovací člun plný ilegálů a z dálky na mě vyzývavě pískal. Naštěstí jsem měla po ruce svoji vaničku sádla a namazala se.“ Karla Maříková dále popisuje, jak skupinka tmavých mužů vyskákala ze člunu a pokusila se ji chytit, což se jim samozřejmě díky mastné vrstvě sádla nedařilo. Po půlhodině nahánění mastné Karly na písčité pláži se nadržení migranti unavili a šli rozházet odpadky po ulici. Úřady celou historku prověřily a incident ani nepotvrdily, ani nevyvrátily. Do oficiálního prohlášení jen sdělily, že se Maříková kromě sádla namazala zřejmě i něčím jiným.

Sádlo používáte nejčasteji jako

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

„Nedokážeme vyvrátit ani potvrdit, že sádlo má skutečně vlastnosti, které by odpuzovaly migranty,“ odpovídá na dotaz profesor Jakov Pitchi. Takové studie obvykle trvají několik let, ale pokud by to byla pravda, máme v rukách skutečně mocný nástroj pro odvrácení islámské invaze do Evropy. Jen si to představte… Namísto napalmu by z bombardérů mohlo být shazováno na blízkém východě rozpálené sádlo. Znamenalo by to skutečnou vojenskou revoluci.“ Sádlo má však podle Pitchi i mnoho dalších všestranných využití. Primárně totiž skutečně plní funkci opalovacího krému. Přesně tak, jak vám dealer při prodeji sádla na rohu zapadlé uličky slíbí. Předběžně se navíc ukázalo, že pokud se namažete sádlem skutečně dobře, je prakticky nemožné, abyste se v moři utopili. Sádlo můžete využít i jako chutnou pomazánku, pokud vám během válení šunek na pláži vyhládne. „I přes všestranné využití sádla ale musím varovat před použitím tohoto krému,“ uzavírá Pitchi. Zdá se totiž, že sádlo láká žraloky. Ti jen tuto sezónu napadli již tři české turisty, kteří před vstupem do moře použili sádlo. Ať již pro penetraci pokožky, nebo jako pochoutku na chlebu. Z jednoduché statistiky je tedy zřejmé, že je pravděpodobnější, že vás použití sádla zabije, než že vás ochrání před znásilněním.

Toto je poslední fotografie české turistiky, nebožky Boženy. Před vstupem do moře se namazala sádlem, aby se neutopila

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi