Rusové anektovali Floridu, chtějí chránit rusky mluvicí černošskou menšinu

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

S velkou netrpělivostí sleduje celý svět momentální dění ve Spojených státech amerických, které po smrti George Floyda upadly do stavu anarchie a nákupní horečky bez potřeby platit u kasy. Prezident Donald Trump poznamenal, že ač je Floydova smrt politováníhodná a policisté, kteří jsou vinni za jeho smrt, by měli být tvrdě potrestáni, zároveň vyjádřil svůj sentiment vůči Minneapolským demonstrantům, ve kterém jasně naznačil nasazení národní gardy, pokud se situace nezklidní a protesty se nevrátí k poklidnému vyjádření názorů. Přestože prezident své názory poměrně utlumil na radikálnosti, některé státy se rozhodly neotálet s chráněním zájmů vlastních občanů. Nikdo však nečekal, že by se Rusové uchýlili k drastickému řešení situace, a proto ku překvapení celého světa vyslala Moskva armádu a anektovala Floridu.

,,Jednalo se o velmi jednoduchou a čistou operaci,” prohlásil plukovník Vitali Černuškin, velitel jednotky GRU divize P. ,,Dostat se nepozorovaně přes hranice bylo velmi jednoduché. Z Kuby, kam jsme nepozorovaně přesnuli veškeré naše osvoboditelské jednotky, jsme nejdříve vyslali čtyři bataliony, které se vydávaly za dodávku pašovaných luxusních doutníků Cohiba. Následně jsme vytvořili vysokoprofilové objednávky u doutníkových prodejců v Key Westu a Miami, kteří měli zajistit dodání těchto objednávek do největších černošských ghett na Floridě. V momentě, kdy jsme měli zabezpečeny naše rusky mluvicí bratry, jsme se mohli pustit do osvobození Floridy ze spárů kapitalistického orla,” vysvětluje Černuškin, potutelně se smějící nad géniem své osvoboditelské strategie.

Četa ”Pidar v Gandonu” dobývá plážovou vesnici Miamského hotelu Trump International Beach Resort

Moskevská duma neotálela, a tři dny po anexi Floridy nabídla všem dvanácti rusky mluvicím černochům referendum o vstoupení Floridy do Ruské federace. Volby dopadly s výsledkem 10 občanů pro a 2 občané proti, ale po spáchání tradičního slovansko-černošského drive-by a vystřílení opozičních názorů dopadlo referendum se 100% výsledkem pro vstup. ,,Myslím si, že se si naši bratři z Floridy zvykli na naše tradice a způsoby, jak se vypořádat s opozicí, vskutku bravurně,” řekl předseda bezpečnostního výboru Dimitrij Medveděv. Na otázku, jaké jsou plány s nespokojeným obyvatelstvem Floridy, prohlásil, že plánují z tamějšího Disneylandu udělat letní tábor pro sociálně nepřizpůsobivé Američany. Tento gulag-like institut plánují mít otevřený po všechna čtyři roční období a ve znamení nostalgie se tamější volnočasová nucená aktivita věnuje zejména montáži aut značky Moskvič.

Bratři zesnulého George Floyda, který sám byl potomek ruských migrantů. Zleva Arťom, Aljoša a Maksim Floydovi.

K situaci se také vyjádřil kanadský hráč pokeru Daniel Negreanu, který jako nejvýdělečnější hráč pokeru na světě vlastní několik plážových residencí v Miami. ,,Myslím si, že to bude pro Floridu vynikající příležitost, jak se kulturně obohatit. Berte to jako takový výměnný pobyt napořád,” říká pokerová hvězda. ,,Jedny z největších černošských osobností pocházejí z Ruska. Málokdo to dneska ví, ale Martin Luther King se původně jmenoval Marcin Luther Krolevskij a narodil se ve Varšavě polské matce a ruskému otci. Do USA se ve skutečnosti přestěhoval až tehdy, kdy již nemohl vydržet narážky a vtípky fanaticky katolických Poláků, kteří se mu posmívali za jeho černou pleť, kterou Krolevskij získal, když v útlém věku spadl rodičům do pytle s černým uhlím.” Veškeré tyto informace Negreanu přebral od nově vytvořeného Ministerstva černého bratra, které bylo vytvořeno pro zrychlenou aklimatizaci nových občanů do ruského stylu života.

Státní ruské muzeum představilo na počest této radostné události obraz ”Rusko dobývá Floridu”

Nečekané jednání Rusů pozastavilo obdobné plány jiných zemí. Čína si například brousila zuby na New Yorkskou Čínskou čtvrť a Mexičané si nárokují právo na celé Nové Mexiko. Předpokládalo se, že Francouzi si budou chtít uzmout New Orleans, ale francouzský diplomat v USA prohlásil, ”že jim ta díra za to úsilí nestojí.”

 


Post Author: Nodaxx

Avidní pokračovatel DJského řemesla po Anginu van Brufenovi a DJ Arnoštkovi. Miluje suchý humr, kvantitativní jídlo a řízky. Hlavním cílem života je stát se prezidentem a zavést vládu stylu ČČBUC (Čubky Čáry Bary Udílení Cen). Dostatečně inteligentní na to, aby jeho přezdívka nebyla Prcivál.