#MEETO: Vosa po letech promluvila! Lenka Karlíková mě plácla přes zadek!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Po letech psychoterapií dnes před médii vystoupila vosa, kterou před lety sexuálně napadla predátorka Lenka Karlíková. Nejenže nebohou dělnici plácla přes zadek, ale celou záležitostí se navíc chlubila ve zprávách české nejsledovanější zpravodajské relace. Vosa tak utrpěla silné trauma, ze kterého se jí podařilo dostat až po náročném léčení. Teď se o celém útoku rozhodla promluvit a chystá i knihu.

Vosa Mája se rozhodla podělit o svůj životní příběh

„Spousta lidí si myslí, že to děláme jen tak pro zábavu. Že si lítáme po světě, lezeme lidem do limonád a ve volných chvílích bodáme lidi, protože nás to baví,“ popisuje vosa Mája svůj nelehký úděl. „Vůbec to není taková prdel! A královna Kassandra? Na vosu je to celkem kráva. Furt jen zaleť tamto, přineste mi tohle, ubodejte tamtoho… Život dělnice je pekelně náročnej, abyste věděli!“ Možná právě proto se průměrná vosa dožívá maximálně jednoho roku. Důvodem je extrémně náročný styl života, který bez výjimky končí násilnou smrtí.

Mája bývá v pohádkách interpretována jako včelka. Pruhovaná řiť ale nenechá zkušeného entomologa na pochybách. Ano, je to vosa!

„Ty fvině fi tady postafily hnífdo,“ ukazovala odutá Lenka Karlíková na půdu rodinného domku, když se těsně před natáčením reportáže pokusila rituálně sníst vosu a zapít jí sklenicí limonády. Když se dělnice začala bránit a bodla Lenku Karlíkovou do mandlí, vyflusla nebohou vosu, a ještě se po ní ohnala tak nešikovně, že plácnutím přes zadek vose způsobila vážné trauma.

Krupicová kaše se jí zásadně

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

„Myslela jsem, že je to moje poslední hodinka. Už takhle zařval můj bratr Vilík, ale ten to měl díky novinám za sebou poměrně rychle a bezbolestně. Chudákovi jsme nemohli vystrojit ani pohřeb, ale co čekáte, že se s vámi stane, když vás někdo sejme rolí novin. Ale Lenka? Ta se ani pořádně netrefila a jen mě zostudila před celým úlem. Je sice pravda, že jsem teď asi nejstarší vosa na světě, ale když si uvědomíte, že jsem drtivou většinu života strávila létáním po psychoterapeutech, asi mi taky není co závidět,“ domnívá se Mája.

“Tam fi poftavily fnysto ty mrfy,” prozradila Lenka Karlíková reportérům TV Nova potom, co se neúspěšně pokusila zkonzumovat vosu Máju

Mája přesto našla nový smysl svého života. „Dlouho jsem to s doktorem Bzukem probírala a přišli jsme společně k závěru, že kvůli traumatu bude lepší, když se k práci dělnice nevrátím. Společnosti ale pomůžu nejlépe tak, jako to dělají všechny oběti sexuálního násilí a harašení. Napíšu o mém napadení knihu!“

Vosí hnízda jsou vyhledávanou pochoutkou i v České republice

Mája zatím neurčila pro svoji knihu název. Známý není ani přesný rozsah připravovaného díla. Kritici již nyní poukazují na to, že většině lidí je jedno, co sežerou. V Číně je například kebab z vos vyhledávanou lokální specialitou. V České republice se pak zase poměrně běžně jí vosí hnízda. Většina kritiků pak ublíženost vosy Máji bagatelizuje. Kdyby se nechala bez řečí sežrat a nedělala ocapinky s bodáním Lenky Karlíkové do mandlí, s největší pravděpodobností by k sexuálnímu útoku ani nedošlo. Studie navíc potvrzují, že o hmyzu který se nebrání a nechá se lidmi sežrat většinou reportáže v hlavním vysílacím čase nejsou.

 


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi