Školák si stěžoval na malé porce v jídelně, Jermanová na něj podala trestní oznámení!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Na dlouhou dobu si poslední Fruko na svobodě užil sedmiletý školák ze Středočeského kraje. Během oběda ve školní jídelně si před kamarády stěžoval na velikost porce a kvalitu jídla. To se dostalo až k hejtmance Jaroslave Pokorné Jermanové, která se na něj rozhodla podat trestní oznámení za šíření lží. Malý delikvent se momentálně nachází ve vyšetřovací vazbě a byl již mimo jiné obviněn z nedovolené distribuce Marťánků.

Incident se stal na jedné ze základních škol v Kolíně. Jednotlivé popisy událostí se však značně rozcházejí. Několik oslovených dětí pro naši redakci uvedlo, že událost provázel výskyt dinosaura, výbuch sopky a start létajícího auta. Objevili se také údajně Chuck Norris s Arnoldem Schwarzeneggerem. Shodují se pouze v tom, že sedmiletému Márovi oběd nechutnal a také dostal malou porci. Při vrácení plátu s talířem si postěžoval i kuchařkám, které ho označily za nevděčného spratka.

Námi oslovený Jiří Babica nevidí na tomto obědu nic špatného. Jen junior salám by osmahl více do křupava a přidal papriky na barvu.

Naše redakce zjistila, že toto nebyl jediný Markův prohřešek. Jeho třídní učitelka zmínila také další kázeňské problémy a dvojku ze psaní. “Marek má už ode mě dva černé puntíky za to, že v hodině nedává pozor, a jednou si zapomněl přezůvky. Ten kluk roste pro kriminál,” uvedla jeho třídní učitelka Monika Přísná. Navíc jako jediný z celé třídy nedostal na kartičku razítko rozesmáté hvězdy. Sousedi z řad důchodců ho také popisují jako naprostého grázla, který řve na hřišti před panelákem a šlape po trávě.

Incident ze školní jídelny se dostal až k samotné hejtmance Středočeského kraje. Ta na něj okamžitě podala trestní oznámení. Na následné tiskové konferenci označila malého Marka za prolhaného hajzla a pohrozila mu kriminálem. Jeho tvrzení o malých porcích a blafech jsou údajně fake news. “Já jsem školu osobně navštívila a situaci prověřila. Ve školní jídelně mě uvítal snobský číšník s francouzským přízvukem a v menu jsem dostala kraba, steak z vymřelého plemene býka, kaviár a tiramisu. Jedno z dětí mi dokonce zaparkovalo auto a odneslo kabát,” tvrdí Jermanová. Na dotazy, zda se do případu angažuje, protože na stejnou školu chodí i její neteř a údajně má s Markem spory, hejtmanka neodpověděla. Rovněž odmítla odpovědět na otázky o tom, že její sedmiletá neteř byla spatřena za volantem služebního vozu.

Hejtmanka Jermanová si ze zákony hlavu příliš neláme, když si něco usmyslí, tak to tak i bude!

Jak se zdá, Markovi nastávají krušné časy a dvojka ze psaní bude na dlouhou dobu jeho nejmenší starostí. Podle posledních informací již sedí ve vyšetřovací vazbě, na krku má několik obvinění a policisté vymýšlejí, jak mu přišít další. “Momentálně mu hrozí až tři roky odnětí svobody za distribuci Marťánků bez vydávání EET účtenky, rozvracení chodu školní jídelny a snažíme se mu přišít tu vloupačku v zahrádkářské čtvrti,” komentoval dění mluvčí kolínské policie Pavel Anton. Podle jeho slov bude problém malého Marka spojit s vykradením chatky, protože pachatel měl údajně kolem 190 cm a musel vynaložit obrovskou sílu při páčení dveří. Avšak včera odpoledne na služebnu přišla hejtmanka Jermanová a policistům vysvětlila, kdo to tady vede, a že chce toho spratka vidět bručet. Údajně ji ani nezajímá, že sedmiletého stíhat nelze. “Zákony se můžou změnit a stejně tak i vaše pracovní zařazení,” vzkázala údajně policistům Jermanová. Zatím to tedy vypadá, že se může Marek se svobodou a Happy Mealem na nějakou dobou rozloučit.

 


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.