Radku Kotenovi vyhrožuje mikrovlnka ovládaná 5G signálem, že ho přihřeje!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 7 minut.

S podivným případem kyberšikany se momentálně potýká Radek Koten za SPD. Poslanec a předseda Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny již dříve opakovaně varoval před prokazatelně zlými úmysly mikrovlnek, ale nikdo si z jeho zpráv nedělal těžkou hlavu a mnozí jej otevřeně pokládali za blázna. Až dodnes. Radek Koten nás informoval, že mikrovlnka v bytě jeho sousedů zřejmě v rámci působení 5G signálu procitla a požaduje Kotenovu rezignaci, jinak prý kuchyňský spotřebič naplní své hrozby a přihřeje poslance na 4 %.

Podle Radka Kotena jsou mikrovlnné trouby pod vlivem 5G signálu mnohem nebezpečnější než mikrovlnné trouby bez vlivu 5G signálu.

„Dám mu ochutnat duhu,“ sdělila nám na přímý dotaz mikrovlnka v bytě Honzy Musila, který bydlí hned vedle Rodiny Kotenových. „Podívejte se! Tady ti dva si kuchyň vymalovali na růžovou a v obýváku přidali i záclony s krajkami. Myslíte si, že jen tak vyhrožuji?!“ Mikrovlnná trouba si pevně stojí za svým a požaduje, aby nejpozději do konce měsíce poslanec složil svůj mandát, nejen na postu Výboru pro bezpečnost, ale celkově zanechal svých aktivit v politice.

Radek upozorňoval na škodlivé mikrovlnky dávno před tím, než to bylo cool. Marně.

„Je to samozřejmě problém,“ míní Tomio Okamura, který má obvykle potřebu vyjádřit se úplně ke všemu. Po dvacetiminutovém monologu, během něhož nám vysvětluje nutnost odejít z Evropské unie a zároveň ji rozložit zevnitř působením europoslanců, které tam nastrčil, aby pobírali europlat a nepřímo tak způsobili bankrot EU, se Tomio konečně dostává k problematice svého kolegy. „Je nepřípustné, aby naším stranickým poslancům vyhrožovaly kuchyňské spotřebiče. Ať  už se jedná o bílou elektroniku, ke které v rámci naší ideologie inklinujeme tak nějak více, nebo je řeč o černé elektronice. Zastrašit se nenecháme,“ míní předseda SPD, který ovšem dodává, že by samozřejmě nestrpěl ve straně nikoho “přitepleného,” a bohužel nemá jistotu, že mikrovlnná trouba na Radkovi ohavný čin už nespáchala. „V žádném případě se SPD nepřipravuje vyjednávat. Ani s mikrovlnkou, ani s Radkem, kdyby měl nějaké oplzlé návrhy,“ doplňuje Tomio Okamura.

Podle Tomia Okamury se strana SPD zastrašit nenechá. Nevyjednává ani s teroristy ani mikrovlnkami. A buzeranty ve svých řadách také nestrpí.

„My tady s přítelem vedle Kotenů bydlíme už třetím rokem. Přistěhoval jsem se sem od bývalé manželky už s mikrovlnkou, ale že by se v poslední době chovala nějak agresivněji než obvykle, to zase říct nemůžu,“ odpověděl Honza Musil, který pokládá situaci okolo šílenství s mikrovlnkami a 5G zářením za krajně nešťastné a vylhané. „Podívejte, kdyby naše mikrovlnka měla nějaké zločinné úmysly, pravděpodobně bude nejdříve vyhrožovat mně nebo příteli. Docela určitě ale nepůjde rozvracet rodinu k sousedům. To je naprostý nesmysl,“ striktně odmítá odvážnou teorii moderátor populární show Nebezpečné vztahy, kde se rodiny s televizí domluví, že před televizními kamerami vyperou to nejšpinavější prádlo, a ještě si za to od publika nechají zatleskat.

Radka Kotena jsme zastihli na chodbě před jeho bytem.

Finálně se nám k podivnému případu vyjádřil i Radek Koten. Ten, přestože je v potenciálním ohrožení zdraví, o ochranku zatím nepožádal, ačkoliv v novém outfitu vypadal poněkud komicky a chůze ve vysokých podpatcích mu na schodech dělala krajní problémy. „Božínku, jste mě překvapili,“ pozdravil žoviálně Radek Koten a přehodil si boa ze stažené lišky kolem krku. „Vy jste tady kvůli té ošklivoučké mikrovlnce, že ano?“

Redakce: „Ano. Poslyšte, existuje nějaká pravděpodobnost, že by mikrovlnka už splnila svoje hrozby?”

Radek Koten: „Jesus, ty si mi ale nešika. Cítím se úplně v pohodě, broučíne. Akorát manželka je nějaká divná. Celkově ošklivá, a kdybych si mohl vybrat, asi bych si ji dneska nebral.“

Redakce: „Dá se tedy říci, že v posledních dnech prožíváte v rodině jakousi manželskou krizi?“

Radek Koten: „Já bych to tak úplně nenazval, ale ta kráva jo. Ale bavil jsem se se sousedem, prej má nějakej úspěšnej projekt s psychologickými prvky. Prej něco jako manželská poradna. Máme se zítra v osm zastavit za ním na Barrandově.“

Paní Kotenová už pro Radka Kotena není tak atraktivní jako dříve. Prý za to může sousedova mikrovlnka.

Přestože není jisté, zda mikrovlnná trouba již splnila svoje hrozby, nebo snad jen zůstane u planých výhrůžek, je správné zůstat v pozoru. I Foldyna koneckonců varoval před intrikami Nového řádu, který se v rámci své rafinovanosti nebojí sáhnout ani po nejmodernějších technologiích. S ohledem na chování Jaroslava Foldyny, si však můžeme být téměř jisti, že mikrovlnná trouba již své výhrůžky alespoň v tomto případě splnila.

Jaroslav Foldyna (vlevo) je tradiční zástupce latentního homosexuála v České republice, který si doma ohřívá večeře v mikrovlnce už od počátku devadesátých let. Následky jsou zcela zjevné.

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi