Byla dokázána existence páteře Jiřího Ovčáčka. Má ji zaraženou hluboko v řiti!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Po dlouhých spekulacích dnes byla objasněna jedna z největších českých politických záhad poslední dekády, a sice, zda Jiří Ovčáček skutečně disponuje páteří. Očekávalo se totiž, že někdo s tak slizkou osobností zákonitě páteří disponovat nemůže. Otázka byla rozlousknuta při rutinním endoskopickém vyšetření, během kterého bylo zjištěno, že Jiří Ovčáček páteř sice na svém místě nemá, její úlohu však převzal cizí objekt, který má mluvčí prezidenta zaražený hluboko v rektu.

Podle všeho se podařilo najít vysvětlení, proč se Jiří Ovčáček všude tváří, jako by měl v prdeli rozevřený deštník

„Musím se přiznat, že jsem něco takového v životě neviděl,“ popisuje vyšetření proti rakovině tlustého střeva lékař Jaroslav Šťoural. „Chvílemi jsem si nebyl jist, jestli ještě dělám endoskopické nebo speleologické vyšetření. A pak jsem na to narazil…“ vzpomíná Šťoural na nahmatání dlouhého oválného předmětu. „Pan Ovčáček tvrdil, že o ničem neví, takže jsem jej zcela logicky poslal na další vyšetření na radiologii.”

Cizí objekt je podle všeho jeden metr dlouhý a zcela nahradil funkce páteře.

„Během rentgenu jsme k našemu překvapení žádnou páteř nenašli,“ sdělil naší redakci pracovník radiologie a bratr Raye Korantenga doktor X. Ray. „Snímky nicméně ukazují, že cizí předmět ji zcela zastoupil ve své primární funkci. Předpokládáme, že pro Jiřího Ovčáčka je tato náhražka skeletu pro běžné denní úkony naprosto nezbytná.“ Podle X. Raye nicméně i přesto musí být pohyb pro Jiřího Ovčáčka značně komplikovaný a způsobovat mu nemalé bolesti. Zdá se totiž, že předmět je ohebný, ale při své délce jednoho metru musí být poměrně nekomfortní. „Zase to ale vysvětluje, proč Jiří Ovčáček většinou stojí, a odmítá si sedat,“ míní X. Ray. Podle lékařské dokumentace Jiří Ovčáček vyjmutí cizího předmětu z rekta odmítnul se slovy, že tohle tam patří.

Pohyb a běžné denní činnosti mohou být podle lékařů pro Jiřího Ovčáčka značně bolestivé

Protože se jedná zcela nepochybně o průlomový objev, který by mohl pomoci tisícům ochrnutých pacientů, rozhodli jsme se pana Ovčáčka kontaktovat napřímo. Počkali jsme před jeho 1+1KK haciendou na Praze 10 s jednoduchou otázkou, co je onen ergonomicky tvarovaný předmět, který má Jiří Ovčáček vražený do prdele, a jak se mu tam dostal. Bohužel, mluvčí prezidenta i tentokrát dokázal, že mu mluvení moc nejde. Namísto odpovědi se po nás ohnal kabelkou a začal naší redakci nadávat do zpropadené České televize, která taktéž neváhá přepadnout nebohého občana Ovčáčka na ulici za bílého dne. Po neúspěšném pokusu, zato však s pepřákem v očích, jsme zaveleli ústup a skončili s nepořízenou.

Zdá se nicméně, že záležitost bude mít ještě dohru, neboť do celé situace se přimíchal i světoznámý výrobce rehabilitačních pomůcek Break&Broke hledající nové výrobky, které by si mohli jejich klienti koupit po tom, co si na jejich Kosmodisku zkurvili záda. Zda ovšem Jiří Ovčáček souhlasil s finanční odměnou za sádrový odlitek jeho rekta, se nám zjistit nepodařilo.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi