„Přistihla jsem ho při masturbaci v zrcadlovém labyrintu,“ tvrdí Kateřina Brožová o svém ex příteli

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Kateřina Mrožová, herečka, která vycítí zlatý nuget na vzdálenost Země – Měsíc, nám věnovala exkluzivní rozhovor o jejím rozchodu se zkrachovalým miliardářem a moderátorem 2432 neúspěšných pořadů, Jaromírem Soukupem.

Někdejší zamilovaný pár – Jaromír Soukup a Kateřina Brožová

Kateřinu Brožovou jsme potkali v Pařížské ulici, kde se svým stávajícím, pětaosmdesátiletým přítelem na kapačkách procházela kolem výloh s poznámkami typu – to chci, to chci, to chci, to chci, z toho Daně Morávkové rupne cévka závistí, to chci, to chci. Ihned po jejím zpozorování jsme za ní přispěchali s mikrofonem a otázkou, zda by nám neposkytla rozhovor o svém posledním neúspěšném vztahu. Kateřina kupodivu souhlasila, a tak nám nezbývá než se s vámi podělit o záznam celé konverzace.

Paralelní listy: Dobrý den paní Brožová, proč jste se před nějakým časem rozešla s Jaromírem Soukupem? Hrál zde roli fakt, že se kvůli svému mokrému snu “být úspěšným moderátorem” zadlužil čínským bankám?

Kateřina Brožová: Vyloučeno. Nikdy jsem nebyla zlatokopka. Náš vztah krachnul na jeho chorobném narcismu.

Paralelní listy: Zlatokopka? To bychom o vás nikdy netvrdili. Mimochodem, kolabuje vám děda.

PO HODINOVÉ SNAZE O RESUSCITACI A ODVEZENÍ STAŘÍKA V ČERNÉM PYTLI

Kateřina Brožová: To je…..To byl….můj přítel. A nestihl podepsat závěť…

Paralelní listy: Upřímnou soustrast, těch peněz je nám líto. Ale zpět k původní otázce. Co myslíte tím chorobným narcismem?

Kateřina Brožová: No, víte. Ještě překousnu dům plný fotografií jeho osoby. Respektuji i desítky soch, na kterých se stylizuje do podoby polonahých antických bohů. Dokážu ustát fakt, že mi daroval čivavu, kterou pojmenoval “Pes Jaromíra Soukupa”. Ale to, co se stalo těsně před naším rozchodem, by nerozdýchal nikdo. Nikdo!

Paralelní listy: Co se stalo?

Kateřina Brožová: Jaromír budoval po celou dobu našeho vztahu rozlehlý komplex v podzemí své vily a byl dost záhadný. Tvrdil, že jde o vinný sklípek, kde budeme skladovat nejrůznější drahá vína a vybrané exotické suroviny. Dveře od sklepení byly přitom opatřeny nejmodernějším zámkem. Prostě zvláštní. Jednou, když jsem přišla z práce, jsem tyto dveře spatřila nedovřené. Když jsem vešla dovnitř, mi laťka z ruky vypadla – Jaromír se tam oddával zběsilé masturbaci…masturbaci v hektarovém zrcadlovém labyrintu.

Obraz s názvem Jaromír Soukup v zrcadlovém bludišti Jaromíra Soukupa zírá na holou hruď Jaromíra Soukupa v zrcadle Jaromíra Soukupa a mne si bradavky Jaromíra Soukupa, zatímco je obklopen odrazy Jaromíra Soukupa v zrcadlech Jaromíra Soukupa, zírající na Jaromíra Soukupa mnoucího si bradavky Jaromíra Soukupa.

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.