Církev začne v rámci boje proti koronaviru upalovat čarodějnice!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Zatímco se vědci po celém světě snaží najít lék na koronavirus a ve výhledové době vyvinout i vakcínu, církev má jasno a tvrdí, že bychom se měli vrátit zpět ke kořenům. Tím nemyslí nic jiného než upalování čarodějnic, neboť koronavirus je boží trest. Konkrétně trest za pizzu hawai, děvčata odhalující kotníky, rýžový nákyp, sledování pornografie a plno dalších prasáren jako jsou špagety s kečupem a točeňákem. Církev je přesvědčena, že řešením je upálení pár desítek až tisíců čarodějnic, tak jako za starých dobrých časů.

Již více než měsíc se vědci a dobrovolníci snaží pomoct v boji proti koronaviru. Ať už je to šitím roušek, tisknutím ochranných štítů pro zdravotníky nebo přeprodáváním pomůcek z Číny za dvojnásob. Každý se snaží pomáhat, jak jen může. Ke všeobecné snaze vypořádat se s epidemií co nejdříve, se nyní přidaly i církevní instituce. Ty už od poloviny března omezily styk s ministranty. Nyní se církev rozhodla k obnovení honů na čarodějnice. Od nich si slibuje vymýcení koronaviru, kacířství a celkové zlepšení životní úrovně v České republice.

Dle kardinála Duky si situace žádá pravé odborníky s profesionálním přístupem. Koronavirus je totiž božím trestem za to, že jsme ze stezky spadli rovnou do škarpy. Sám Duka přiznává, že v minulosti se ne vždy podařilo upálit čarodějnici a občas shořela nevinná žena. “To se prostě stává, justice je slepá. Občas to nevyjde,” hájí Duka staré a podle něj osvědčené postupy. Jelikož žijeme v 21. století, budou čarodějnické procesy odpovídat době. Nedojde k upálení žádné čarodějnice, která by se předtím nepřiznala. Nově jmenovaní církevní inkvizitoři nicméně nepředpokládají, že by se čarodějnice dobrovolně přiznávaly. K dispozici proto mají plně vybavenou výslechovou místnost. “Rozhodně to nebude jako za středověku, přece jenom žijeme v jiné době. Na stěně máme plazmu, je to tu celé pokryté Wi-Fi signálem a k dispozici máme i fyzioterapeuta, kdyby si náhodou vyšetřovatelé natáhli sval. Ty výslechy dávají zabrat,” vyjmenovává vybavení výslechové místnosti inkvizitor Otto Upalič.

21. století dorazilo už i do církve. Takto vypadá zázemí vyšetřovatelů v mučírně.

Duka se rozpovídal také o tom, jakým způsobem plánují čarodějnice identifikovat. V první vlně budou spoléhat na udání z řad rodiny a přátel. “Předpokládáme, že si nejeden muž nenechá ujít příležitost udat svoji ex přítelkyni,” hodnotí situaci Duka. Poté plánujeme postupovat podle striktních kritérií, které jsou církevním tajemstvím. “Pokud by se stalo, že by nám došly čarodějnice, přesuneme se k pálení buzerantů a dalších zdegenerovaných hovad,” uzavírá svůj plán Duka.

Pálení čarodějnic je akce, která se těší všeobecné oblibě publika. Momentálně však platí zákaz pořádání hromadných akcí, logicky se tak nabízí otázka, zda o tuto velkolepou světelnou show diváci nepřijdou. “Již v tuto chvíli můžeme potvrdit, že čarodějnickým procesům udělí vláda výjimku. Svěcená voda a naše víra nás před virem ochrání. Diváci se nemusí bát, že by se nakazili,” ujišťuje Duka. Církev navíc během procesů plánuje provozovat stánkový prodej suvenýrů, mobilní zpovědnici s odpustkárnou a buřty k opékání na ohni během upalování.

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.