Nad Prahou bylo v noci možné pozorovat létající talíře

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Odpověď na odvěkou otázku zda jsme ve vesmíru sami, byla zřejmě zodpovězena během noci na dnešek, když bylo nad hlavním městem možné pozorovat na třicet létajících talířů. Zatímco vítači neskrývají vlnu nadšení nad novými sousedy, naši vesmírní sousedé by s největší pravděpodobností ve vesmíru i nadále zůstali nejraději sami. Pokud tedy vypálená půlka Prahy není přátelským projevem pozdravu.

Prahu překvapily létající talíře

„Já jsem z toho úplně hotová,“ svěřila se vítačka Alena, která se s transparentem „ALIENS WELCOME“ prodírala troskami budovy, která ještě včera byla Hlavním nádražím. „Vždycky jsem věřila, že nejsme ve vesmíru sami. Doufala jsem, že se zjeví.  Jak říká můj duševní mentor Jaroslav Dušek, svěř vesmíru své přání a on ti ho splní. A už jsou tady!“ Vítačka Alena tak může být jedním z důvodů, proč se mimozemšťané zjevili právě nad Prahou a ne nad nějakou civilizovanou zemí na planetě, například Ruskem.

Zničená Praha nemusí být nutně projevem nepřátelství. Stejně tak ale i může.

Podstatně opatrnější je ve vítání přední Česká amatérská astroložka Aster Oid, která se zapsala do podvědomí badatelů i laiků například vyfocením úplného zatmění Měsíce během dne, nebo galerií fotografií, kterou spustil na svém webu časopis National Geografic s popiskem „hnusný fotky oblohy, co nám furt posílá a nikdy je neotiskneme“. Aster Oid se domnívá, že návštěva nemusí být nutně přátelská. „Pochopitelně nevíme, jaké jsou záměry našich vesmírných sousedů. Je příliš brzy dělat jakékoliv závěry, ale okolnosti které jsme mohli tolikrát vidět v katastrofických filmech nás naučily mít vztyčený varovný prst!“, sděluje výsledky svého dosavadního bádání astroložka. Přiznává, že jde jen těžko odhadnout sociální návyky, ale není úplně obvyklé, aby návštěvníci jako pozdrav vybombardovali polovinu města. Doslova pak přirovnala momentální patovou situaci k nedělní návštěvě tchýně, které jako projev náklonosti rozryjete záhonek s jahodami Hummerem se zataženou ruční brzdou. „Je to neobvyklé, ale ne nutně nepřátelské gesto. Třeba to naopak berou jako symbol obnovy. Zbaví nás starého, abychom postavili nové. To by dávalo smysl,“ uzavírá Aster Oid.

Tisíce mamulek na mateřské (ale rozhodně ne dovolené) právě teď zjišťují, jak je možné co nejefektivněji rozjebat talíře.

Ačkoliv byl ministr obrany České republiky Lubomír Metnar informován o tom, že rozbombardovaná Praha je zřejmě pouze projevem přátelství, nenechává nic náhodě. „Musíme se připravit na to, že incident je pouze začátek. Nikdo neříká, že přišli zrovna s přátelskými úmysly. Třeba povraždí všechny ženy a děti a muže si odvezou zpět na svoji planetu jako sexuální otroky. Věřím, že něco takového nechce nikdo z nás. Právě proto jsem oslovil především ženy v domácnosti, které mají s rozjebáváním nádobí největší zkušenosti,“ vysvětluje Metnar, proč se mamulky na mateřské, ale rozhodně ne dovolené, přes noc staly honorovanou částí populace. Z předběžných výsledků vyplývá, že úplně nejvíce talířů se doma rozbije, když se manžel vrací o půl třetí ráno nadraný z hospody. To ministerstvu obrany samozřejmě hraje do karet, neboť rádo provedlo nečekaný noční útok. „Nakonec to může být celkem zábava,“ míní Metnar. Nikdo neříká, že když jim rozmydlíme flotilu talířů, že to nebudou brát jako přátelskou odpověď na jejich včerejší pozdrav. Každopádně musíme vyzkoušet vše. Kontaktovali jsme i Ivo Bendu, který tvrdí, že na oběžné dráze Země se už dvacet let nachází zaparkovaná flotila Plejáďanů, ale Aštar Šeran se prý odmítnul do tohoto konfliktu míchat.“

Mateřská komoda byla naposledy spatřena nad Brnem

Útok na mateřskou komodu, kde jsou talíře zaparkovány, bude proveden pravděpodobně dnes v noci. O celém výsledku akce vás samozřejmě budeme informovat.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi