Uživatelka Mimibazaru vymýtila koronavirus i životní funkce nitrožilním podáním dezinfekce!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Malý krůček zpět pro vědu, ale obrovský skok vpřed pro Mimibazar. I takto by se dal popsat objev jedné z uživatelek tohoto internetového fóra, které se zaměřuje na řešení nejpalčivějších společenských problémů. Žena s uživatelským jménem Magdicka69 vznesla na počátku týdne tezi, že účinné látky obsažené v dezinfekci by mohly vydezinfikovat její tělo i zevnitř. Po odborné diskuzi s ostatními mamulkami se rozhodla pro experimentální administraci dezinfekce injekční stříkačkou. Dalo by se říci, že léčba byla úspěšná, neboť koronavirus opravdu z těla zmizel, ale s ním i srdeční tep a ostatní životní funkce. 

Ať už potřebujete recept, kterým můžete pohostit někoho, koho nemáte rádi, nebo se snad chcete zbavit vlastního dítěte, ale nechce se vám přes půl města do babyboxu, Mimibazar má pro vás vždy řešení. V místní farmaceutické divizi nazývané “alternativní medicína a ezopíčoviny” se neúnavně snaží z očkovací vakcíny odseparovat autismus. Naproti v oddělení popírání vědy zase vášnivě prezentují teorii o tom, že je Země ve skutečnosti dutým válcem.

Celý příběh začal, když se Magdicka69 dostala s celou svou rodinou do karantény kvůli nemoci Covid-19. Představa dvoutýdenní plavby v ponorce s celou rodinou byla natolik nesnesitelná, že se Magdicka69 rozhodla požádat o radu ostatní mamulky. Každá mamulka má IQ odpovídající hodnotě jednoho učitele tělocviku, proto jsou schopny uvažovat pouze v kolektivu. Společně tedy vymyslely, že píchnout si stříkačku s dezinfekcí je rozhodně skvělý nápad. Samotná Magdicka69 se přihlásila jako dobrovolník, protože již druhý den karantény se ponorka nacházela někde u dna Mariánského příkopu. Naštěstí trpí alespoň určitým základním pudem sebezáchovy, rozhodla se nejprve “medicínu” vyzkoušet na jednom ze svých šesti dětí. Později přivolaný doktor mohl už jen konstatovat smrt. Což samozřejmě znamená i eradikaci koronaviru.

V současné době se na Mimibazaru diskutuje i o perorálním podávání dezinfekčních prostředků.

S tímto převratným objevem se Magdicka69 okamžitě pochlubila na Mimibazaru a zároveň oznámila, že medicínu hodlá vyzkoušet i na sobě. Recepturu vylepšila ještě o list pampelišky, Savo a drcený hřebíček. S vidinou toho, jak to zase jednou natřela studovaným doktorům si z předloktí udělala doslova jehelníček. Ostatní mamulky informovala v reálném čase o svých pocitech po aplikaci dezinfekce prostřednictvím livestreamu na sociální síti Facebook. Ze začátku jí bylo celkem nevolno, ale to připisovala počátečním účinkům léčivých látek. Po chvíli se rozhodla píchnout si zázračný lék ještě do druhého předloktí, protože přece jenom dospělý jedinec by mohl potřebovat větší dávku. Livestream skončil asi po patnácti minutách, kdy se nekompromisně bez známek života skácela k zemi jak Windows Vista.

Ačkoli to má Magdicka69 již za sebou, i u ní byla léčba úspěšná, neboť v jejím těle nebyly nalezeny žádné stopy koronaviru. V současné době se tak jedná o jediný existující lék na koronavirus, který má prokázané účinky. O tomto se samozřejmě z mainstreamových médií nedozvíte, protože vědci si ještě stále hrají se svým chemickým nádobíčkem. Uživatelka se zároveň díky tomuto léku dokázala zbavit všech svých dluhů a o práci přišli dva exekutoři, a to je vždy dobrá zpráva.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.