Kardinál Duka způsobil svěcenou vodou heretikům popáleniny třetího stupně!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

“Mělo to být rutinní opatření proti koronaviru,“ hájí se dominikánský duchovní vůdce křesťanství v České republice kardinál Dominik Duka. Po vzoru východních sousedů z Maďarska a Slovenska včera v odpoledních hodinách usedl do letounu značky Čmelák a s třemi hektolitry svěcené vody zamířil nad střechy města Prahy. Cílem bylo zamezit dalšímu šíření koronaviru. Namísto toho však Duka popálil na sedm tisíc bezvěrců, kteří tak museli akutně vyhledat lékařskou pomoc.

Život odpůrců chemtrails je v posledních dnech obzvláště složitý

„Je to naprosté hazardování ze zdravím českých spoluobčanů,“ sdělil naší redakci mluvčí Asociace potírání chemtrails Aleš Hliník. „Celé roky jsme na to upozorňovali. A vyslyšel nás někdo? Nevyslyšel. Tak teď vidíte ty následky,“ běduje Hliník, který krom zákonem předepsaného respirátoru nosí i alobalovou čepici. Samozřejmě mluví o incidentu, o kterém všechna hlavní média informovala již včera. Naší redakci se však jako první podařilo zjistit bližší informace. Za popáleninami kůže a horních cest dýchacích totiž nestojí teroristický útok ani zmutovaný virus, nýbrž pokus kardinála Duky požehnat občanům Prahy, která je aktuálně svírána nákazou čínské chřipky. Dopomoci mu k tomu mělo i rozprašování svěcené vody, což se ve městě s nejvyšším počtem pohanů na kilometr čtvereční na světě stalo zcela fatálním.

Heretici potřísnění svěcenou vodou se setkali s nepěknou vyrážkou

„Samozřejmě nebylo záměrem komukoliv ublížit. Církev odjakživa lidem v jejich nesnadném osudu pomáhá. Nikdy by se křesťanství nesnížilo k něčemu, jako záměrné pálení lidí,“ obhajuje svůj včerejší let kardinál Duka. „Podívejte, spravedlivým lidem to neublížilo, a pokud oheň očišťuje, v konečném důsledku byla vlastně moje mise splněna,“ domnívá se hodnostář, který se pokouší alespoň částečně mírnit následky svého počínání. Podle předběžných informací totiž následkem samovznícení po reakci se svěcenou vodou shořelo do základů sedmnáct obytných domů, jeden přívěs, čtyři osobní automobily a sedmnáct účastníků provozu na bicyklu (cyklistům ale přeje, aby shořeli v pekle do jednoho, není tak možné mluvit o ztrátě).

Většina obydlí sluníčkářů zůstala netknuta. Nezbyla na ně svěcená voda.

Mohlo by se tak na první pohled zdát, že ačkoliv byla očista provedena poněkud nekonvenčně, svůj účel splnila. Policie se nicméně v rámci předběžného šetření domnívá, že motivace kardinála Duky byla i poněkud jiného rázu. Hlava církve totiž spolehlivě neobjasnila, proč jeho letová trasa protínala přesně tyto cíle: sídlo Satanovy církve, Institut nepřátel Miloše Zemana, Klub přátelství pohody a  swingersparty, Bratrstvo růžové tlapičky, Islámská mešita a sklad důkazů mravnostní policie, který taktéž lehl popelem.

Kardinál Duka během války s bezvěrci a nakaženými koronavirem. (2020, tetováno na kůži)

„Cesty páně jsou nevyzpytatelné,“ odpověděl na náš dotěrný dotaz kardinál. „Nemohu určit, kam mě božská prozřetelnost zavane, abych tam šířil lásku, porozumění a očistu,“ míní Duka, který podle svých slov plánuje očistné kroužení nad Prahou opakovat. Některé zřídla zla totiž zůstaly nedotčeny kvůli nedostatku svěcené vody. Pokud se zároveň ukáže být svěcená voda málo účinnou, Duka nevylučuje kroužení nad Prahou s napalmem, případně v rámci konečného řešení s nukleární hlavicí, pokud by počet nakažených koronavirem i nadále stoupal.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi