NÁVOD, JAK PŘEŽÍT KORONAVIRUS APOKALYPSU!!!!!!!!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Ministr zdravotnictví, Adam Vojtěch, jenž je ke své profesi kvalifikován asi stejně jako člen amazonského kmene k obsluhování urychlovače částic, přišel s návodem, jak přežít koronavirus apokalypsu. Pevně věříme, že jej tento počin nebude stát místo, stejně jako ostatní odborníky z hnutí ANO.

Za prvé: Potřebujete zásoby přinejmenším na 10 let, takže se snažte vykoupit všechno zboží v okruhu padesáti kiláků. Vynechte jen čínské polévky ze sáčku a mraženou italskou pizzu. Při nakupování odložte křesťanství do přihrádky “Dle Bible jednám jen když se mi to hodí”, a nebojte se ušlapat konkurenční nakupující. Teď jde do tuhého, silnější pes mrdá.

Pozor, zboží mizí závratnou rychlostí!

Za druhé: Pokud vám došly finance, vemte si rychlopůjčku, přežití je důležitější než dluhy. Navíc, Kinder Bueno bude mít za 10 let cenu nejnovějšího ajfounu, berte to jako investici.

Všechny prachy padly na lahváče a úplně jste zapomněli na jídlo? Půjčte si!

Za třetí: Po ulici choďte v potápěčské výstroji, jedná se o nejbezpečnější outfit. Nezapomeňte na harpunu. Nikdy nevíte, kdy se na vás vyřítí infikovaný youtuber s cedulkou Free hugs.

Neopren, kyslíková bomba, dokonale těsnící brýle a pohodlné ploutve – skvělá výbava do světa plného nákazy!

Za čtvrté: Pokud kolem sebe uslyšíte slova jako “Buongiorno” nebo “Vy koupit polefku z netopyra?”, vemte nohy na ramena.

Polévka z netopýra vypadá lákavě, ale nenechte se zmást!

Za páté: Zavřete se do garáže a přestavte fábku na antizombie káru – jeden z fatálních příznaků koronaviru, o kterém lživá média nemluví, je přeměna nakažených v zombíky. Pozor, nejedná se o žádného plouživého lemroně ze seriálu Walking dead, tihle zmrdi běhají fakt rychle.

Z vaší negarážované fábky se snažte vytvořit něco podobného.

Za páté: Důkladně prostudujte film “Znamení” a zabedněte se po vzoru Mela Gibsona.

Ve filmu “Znamení” naleznete tipy na efektivní zabarikádování domova a tvorbu účinných huček z alobalu.

Za šesté: Nevylízejte, ani kdyby vám v České televizi tvrdili, že je hrozba koronaviru již několik let zažehnána.


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.