Ortel bude reprezentovat Českou republiku na Eurovizi

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Za epochální úspěch české hudební scény lze označit účast Tomáše Hnídka na Eurovizi, která se bude konat od 12. května. Skupina Ortel tak vystoupí společně s dalšími LGBTIQCAPGNGFNBABECEDA umělci na prknech před celým světem. Jako hlavní důvod, proč se nakonec komise rozhodla oslovit Tomáše Hnídka uvedla, že frontman kapely je ve skutečnosti neuvěřitelně citlivý – někdo, kdo se dobrovolně ožení s transkou, nemůže být přeci ve své podstatě zlým člověkem.

Ben Cristovao neuspěl se svojí písničkou Eh, Eh, Oh, Shakalaka, Uh, Touch Máj Big Black Pipík

„Ben Cristovao údajně zbledl závistí, když se dozvěděl, že republiku bude reprezentovat Hnídek,“ prozradil nám manažer kapely Ignác Ekl. „Ale nakonec zvítězil zdravý rozum nad českou malostí a ješitností,“ připomíná vzápětí Ekl několik let starou křivdu, kdy organizátoři Českého slavíka raději zrušili, než aby ho museli po právu předat kapele Ortel.

Slavík se raději zrušil, než aby musel předávat Hnídkovi další cenu. Zlé jazyky tvrdí, že dalšího dostane až po operaci jícnu.

„To se ví, že jsme to s manželemkou řádně oslavili,“ pochlubil se naší redakci Tomáš Hnídek. „Karlovi normálně zase začal nadšením přeskakovat hlas ze sopránu do barytonu, když jsem jímu tu radostnou novinu oznámil,“ směje se reprezentant Eurovize. „Oba jsme se tomu zasmáli. Mám v tomto směru opravdu skvělou ženu. Nebo tak něco.“ Hnídek zřejmě narážel na skvěle vymodelovanou postavu, jejíž jedinou vadou na kráse je povinnost holit si každý sudý den vousy, a potom samozřejmě ohryzek, který dnešní medicína bohužel stále nedokáže uspokojivě odstranit. Označování Karla za českou Conchitu Wurst však oba ostentativně odmítají.

Tomáš a Karel umořují na svatbě medvěda recitálem Mešity

Zpráva se zároveň rychlostí blesku rozšířila i mezi fanoušky kapely. „Je to pochopitelné,“ myslí si manažer Ignác Ekl. „I mezi fanoušky se nachází obrovské množství existencí, u kterých není možné jednoznačně určit pohlaví. Dost možná se po něm sami báli pátrat,“ přiznává Ekl. To jen potvrzuje závěry komise Eurovize, že Hnídek žádný kryptofašista není. Ve skutečnosti by šel spíše označit za zasraného sluníčkáře. Takového kriplofašistu se smyslem pro ironii. „Je to vtipálek. Bohužel to spousta lidí v České republice nerozeznala, ale to je už smutný úděl génia,“ hodnotí situaci Ignác Ekl.

U většiny fanoušků není možné spolehlivě určit pohlaví

Kapela se během května chystá porotu oslnit hned několika variacemi na skladbu Mešita, o které se všeobecně předpokládá, že je to jediná písnička z portfolia, kterou jde odrecitovat do konce bez vnitřního krvácení. Taktéž bude vůbec poprvé k poslechu speciální arabská verze Mešity, kterou plánuje Tomáš Hnídek hrát i během letošního turné po Turecku, Íránu a Iráku. Ze zákulisí navíc prosákla informace, že Hnídek počítá s manželemkou Karlem jako s břišní tanečnicí. Mezi fanoušky se bohužel nepodařilo najít nic hubenějšího, co by bylo ochotné natřásat se během recitálu Tomáše Hnídka v poloprůhledných hadřících.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi