Po vyhlášení #PRAXITu čelí Praha invazi migrantů z Moravského státu!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 10 minut.

Společně s naším válečným reportérem jsme pro naše čtenáře připravili krátký přehled událostí, které se udály po vyhlášení PRAXITu. Okolnosti oddělení Prahy od České republiky jsou našim čtenářům zcela jistě známy. Záznam tak slouží především jako záznam pro budoucí generace. Pokud tedy někdo přežije. Dnes je 1. 4. 2020 a nedokážeme ani odhadnout, co se stane zítra.

Praha se vpádu Moravského státu neubránila
  • 27. 11. 2019 – Starosta Řeporyj Pavel Novotný odesílá dopis Vladimíru Putinovi. V dopise vysvětluje, že pomník Vlasovcům v Řeporyjích postaví, ať se to Vladimírovi líbí,nebo ne. Dopis je krom několika hrubých urážek doplněn i několika hrubými chybami. Namísto podpisu je na poslední straně zebra, která vznikla dvoudenním nošením dopisu v Pavlových trenýrkách.
  • 28. 11. 2019 – Miloš Zeman odesílá spěšnou depeši do Ruska a omlouvá se za nižšího politika, který nemá na zákonodárství v České republice vliv. Podle prezidenta Řeporyje rozhodně nejsou Praha. To už je větší pravda, že je Praha Moskva. I Miloš Zeman opatří dopis namísto podpisu vzorkem stolice, avšak v tomto případě se jedná pouze o nehodu. Ovčáček tweetuje o fašizující se kavárně.
  • 15. 12. 2019 – Spěšná depeše Miloše Zemana dorazila zcela vyčerpaným poštovním holubem do Kremlu. Kreml nechápe a kontroluje systémové nastavení Miloše Zemana. Miloš Zeman je pro jistotu restartován a je mu nahrána nejnovější verze systému pro lunochod.
  • 18. 12. 2019 – Zcela vyčerpaný pošťák právě dorazil z Řeporyj do Kremlu. Během cesty mu vlci urvali nohu a medvěd rozsápal obličej, jinak by to prý stihl dříve. Kreml reaguje na dopis Pavla Novotného popuzeně. Pošťáka posílá i s holubem v nerezové rakvi zpět do České republiky. Rusko pro jistotu obsadí Polsko a na hranice s Českou republikou rozestaví tisícovku humanitárních tanků.
Přes drobné komplikace se nakonec řeporyjskou depeši podařilo doručit
  • 25. 12. 2019 – Nerezová rakev dorazila do Řeporyj. Pavel Novotný v reakci posílá do Ruska trenýrky. Miloš Zeman v reakci na Pavla Novotného zasílá do Ruska trenýrky. Ovčáček tweetuje o fašizující se kavárně.
  • 31. 12. 2019 – Vladimír Putin dostává české trenýrky. Jako projev díků pořádá České republice ohňostroj s bílým fosforem. Ten zcela zahanbil trapný videomaping Pirátů.
  • 1. 1. 2020 – Ruský prezident volá Miloši Zemanovi. Požaduje, aby se mu Pavel Novotný omluvil, jinak Rusko zničí hlavní město České republiky. Miloš volá Pavlovi. Pavel odmítá. V reakci na to Miloš Zeman vyhlašuje nouzový #PRAXIT, čímž oddělí Prahu od zbytku republiky. Preference Miloše Zemana náhle vyskočí o 25 %, protože většině populace splnil jejich novoroční přání. Konečně se Praha nemusí starat o zaostalý zbytek republiky. Domorodci z venkova jsou rádi, protože jsou cajzláci konečně cizí. Miloš Zeman předává privilegia vedení státu na Pavla Novotného. Řeporyje se tak stávají hlavním městem České republiky.
Řeporyje – panoramatický snímek 01.01.2020
  • 2. 1. 2020 – Kde bývaly Řeporyje, se dnes nachází půl kilometru hluboký kráter. Česká republika přišla o své hlavní město. Zbytek České republiky propadá v paniku a začne se drolit na menší území, které vedou kmeny. Ovčáček tweetuje o fašizující se kavárně.
  • 5. 1. 2020 – Největší kmen se zformoval v Ostravě, kde vzniká Moravský stát.
  • 9. 12020 – Česká republika přijala Euro. Soros v Ostravě otevírá univerzitu a je položen základní kámen největší mešity na světě.
  • 1. 2. 2020 – Praha vykazuje rekordní zisk. Celý rozpočet jde pouze do hlavního města Pražské republiky. Před branami Prahy se začínají hromadit ekonomičtí migranti. Praha narychlo buduje celnice. Moravskému státu podle špionážních informací dochází toaletní papír, pražská šunka a tabák. Alkoholu je však díky nelegálním pálenicím dostatek. Většina populace Moravského státu konvertovala na islám.
  • 4. 2. 2020 – Bohatá Praha se rozhodne pro humanitární pomoc svým sousedům a nad Ostravou ve výšce dvou kilometrů shodí z letadla dvě tuny konzerv pražské šunky. Bez padáků. Moravský stát to vyhodnocuje jako válečný konflikt. Přímý dopad plechovek pozabíjel téměř tisícovku lidí, dalších sedm tisíc podlehlo na následky konzumace vepřového.
  • 10. 2. 2020 – Na D1 je před Prahou desetikilometrová kolona. Je o polovinu kratší než vloni ve stejný den. Většinu z nich tvoří migranti, kteří se snaží dostat do Prahy za lepším životem a prací. Praha náporu odolává, především díky milicím poslance Ondráčka, který se po třiceti letech znovu oblékl do pokaki zelené, aby bránil zájmy hlavního města. Okolo Prahy nechává vybudovat zeď z lega. Tomio Okamura se distancuje od své maminky z Moravy.
  • 15. 2. 2020 – Praha k dnešnímu dni přijala 486 migrantů z Moravského státu. Podezřelé jsou zejména osoby s šátkem na hlavě, nebo lidé oblečeni v krojích. Což jsou všichni. Na hraničním přechodu Chodov je zadržena žena, která se pokouší propašovat v košíku husu a vejce. Mohlo by se jednat o proviant z venkova. Stejně tak by se ale mohlo jednat o útočnou zbraň. Podle informací 9 z 10 Pražanů netuší, jak se zachovat, když se proti nim rozběhne rozzuřená husa.
Pavel Novotný pózuje pro bulvární novináře na troskách Řeporyj
  • 25. 2. 2020 – Pavel Novotný se vyhrabal ze sutin Řeporyjí. Zhubl asi tři kila. Potvrdila se teorie, podle které je nesmrtelný. Přidává se do řad Moravského státu a stává se jeho generálem. Jaromír Soukup ze zapisuje do Guinessovy knihy rekordů jako válečný reportér, který je schopen nepřetržitě déle než měsíc vysílat živý vstup z fronty.
  • 5. 3. 2020 – Nepokoje v Moravském státu vůči bohaté Praze sílí. Z Ostravy se vydala křížová výprava do země zaslíbené. Dav je vyzbrojen sudlicemi, palcáty a vozy Felicia, které je možné překlopit na bok a udělat z nich vozovou hradbu. Za zpěvu písně “Kdož sú boží bojovníci“ se blíží k pražské východní výpadovce. Ovčáček tweetuje o fašizující se kavárně.
  • 9. 3. 2020 – Křižová výprava dorazila do Českého Brodu. Setkává se zde s pražskou ofenzivou vedenou poslancem Ondráčkem. Generál Pavel Novotný při rovném souboji komouš proti chlapovi s palcátem vyhrává a Ondráček se stává dublérem Vény juniora. S hubou na půl žerdi Ondráček velí ke strategickému ústupu k zajištěným základnám. Nikdo mu nerozumí. Praha přichází téměř o polovinu pohraničních milic.
  • 20. 3. 2020 – Moravský stát obléhá hranice Prahy už týden. V noci se podařilo s kanystrem benzínu propálit díru do zdi z lega a do Prahy se začala valit náplava. Ovčáček tweetuje o fašizující se kavárně.
  • 25. 3. 2020 – Přestože se úder Moravského státu podařilo odrazit a stěnu vyztužit většími kostkami z dupla, v Praze se ukrývá blíže neurčené množství radikálů z Moravského státu. Spícím buňkám se podařilo infiltrovat a skrývají se většinou v kavárnách. Tajným službám se je daří odhalit jen obtížně. Většinou se prořeknou dialektem, když se ptají, jestli „A tuten potok tomu cajzláci říkaj Vltava?“, či podobné postřehy.
Praha se vpádu Moravského státu neubránila
  • 31. 3. 2020 – U zdi v Hostivicích explodoval barel nelegální slivovice. Kostky lega zafungovaly jako šrapnely. Nově přibíhající posily si poranily chodidla o rozházené plastové kostky. Obrana Prahy je poražena a náplava se dostává do nitra. V Praze vzniká chaos. Tisícovky krojovaných Moraváků drancují hlavní město Prahy. Není možné zjistit přesné plány okupantů, protože se mezi sebou dorozumívají moravským hantecem, kterému nikdo nerozumí. Ovčáček netweetuje, protože mu někdo sebral a rozdupal telefon.
  • 1. 4. 2020 – Pavel Novotný se prohlašuje za prezidenta České republiky a anektuje Prahu. Kde je Rusko, když ho Praha potřebuje?


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi