Vaškovi se splnil životní sen! Po amputaci nohou vlakem ho má až na zem!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Pan Kubák je svému okolí známý jako podsaditý milovník jídla a přírody, tramp, skvělý bavič a také jako lehce afektovaný kvůli svému malému penisu. O štěstí v neštěstí se tak dá hovořit v rámci amputace nohou, která mu byla provedena rychlíkem na trase Praha – Mělník. „Konečně ho mám až na zem! Konečně se za mnou všechny otáčejí!“ libuje si Vašek na kriplkáře.

Na Vaškovu chloubu prý ženy civí v úžasu s otevřenou pusou. -ilustrační obrázek

Když se Vašek minulý měsíc vracel z víkendového trampu domů, a nohama stíral rosu na kolejích, ještě netušil, že jen o pár minut později ho setře rychlík do Mělníka, který jel přesně na čas se sto sedmdesátiminutovým zpožděním. Uskočit stihl v poslední chvíli, takže střet s mnohatunovým kolosem přežil. Ačkoliv bez nohou, které načerno pokračovaly až do Mělníka.

„Nemohl jsem tomu uvěřit,“ svěřil se nám pan Kubák těsně po probuzení. „Snažil jsem se nahmatat nohy. Levou, pak pravou… Zprvu jsem lékaře podezíral, že si ze mě dělají srandu. Až když jsem odhrnul pokrývku, pochopil jsem, jak velké štěstí mně potkalo!“ vzpomíná Vašek.

Zkratka po kolejích se Vaškovi nevyplatila. Nebo možná ano.

Pan Kubák přiznává, že péro dlouhé až na zem je poměrně nepraktické. Vadí mu například v normální chůzi, ačkoliv se nedá hovořit o tom, že by se mu zrovna motalo pod nohy. „Chce to jen čas,  navyknout si na nově získanou chloubu,“ dušuje se Vašek, který si slibuje, že konečně najde ženu svých snů. Za Vaškem se sice kdekdo otáčí, rozhodně se ale nedá hovořit o tom, že by přeskočila pověstná jiskra. Podle pana Kubáka zatím jen přeskočila slečna plot, když se jí pokoušel dohonit na invalidním vozíku v parku, a to prý rozhodně zatím není kýžený efekt, který očekával. “Teď mám sice luxusní péro. Ale kvůli škaredému ksichtu zahálí,” hodnotí svoji situaci Vašek Kubák.

Vašek to nevzdává. Stále hledá ženu, která to s ním bude táhnou -respektive tlačit- až do konce života

Vašek ale cítí, že v jeho životě zavládla změna a získal zcela nový smysl. Je sice o metr nižší, ale jeho sebevědomí vyrostlo alespoň o dva metry. Následky vlakové nehody mají ale i čistě pragmatické následky. V prvé řadě ušetří za kanady, do kterých mu už začínalo téct a zvažoval koupi nových. Čurák až na zem mu sice žádný trvalý (ani krátkodobý) vztah nepřinesl, ale písničku Petera Nagy Sám s nohami na stole stejně odjakživa milovat, a teď si ji prý doma pouští poměrně často.

Zdá se, že Vaškovi v dobře rozběhlém restartu života zřejmě nikdo klacky pod nohy házet nemůže a ani nebude, ale skutečnost může být klidně jiná. Známe to všichni. Ráno vstanete špatnou nohou z postele a táhne se to s vámi celý den, ne-li dny či týdny. Určité náznaky se k naší redakci koneckonců už dostaly. Policie totiž ukončila pátrání po majiteli noh, které cestovaly načerno vlakem do Mělníka, a celý případ byl předán soudnímu exekutorovi. Podle vykonavatele černý pasažér pokutě neuteče.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi