Hamáček byl okraden na dnb párty. Přišel o koule.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Jan Hamáček je předseda strany s preferencemi obsahu Pepsi v bezedném kelímku KFCčka a nihilista, který na sobě nechá štípat sekvoj. I nehybný Bernardýn, kolem kterého skáče “Denis, postrach ulice” s petardou v ruce, si říká ,,Kurva, Hamáčku, dělej něco”. Jan Hamáček ale rezignuje na vlastní sebeúctu. Jediný způsob, kterým si vybíjí vztek nabytý na půdě poslanecké sněmovny, jsou drum and bass párty, kde polyká jednu pilulku za druhou s cílem tančit makarenu až do časných ranních hodin.

K těmto drogovým odreagovačkám Hamáčka donutila situace kolem nejmenování nového ministra kultury, Michala Šmardy. Tento nedůstojný a protiústavní proces se táhl několik měsíců a vypadal zhruba takto:

Hamáček: Na post ministra kultury chceme dosadit Michala Šmardu.

Babiš: Jasné, souhlasím, dle koaliční smlouvy na to máte plné právo.

Hamáček: Super!

Babiš: Pane prezidente, ČSSD chce na postu ministra kultury Michala Šmardu

Prezident: Dobře, rozhodnu se za týden

Hamáček: Už?

Prezident: Rozhodnu se za týden

Hamáček: Už? Začíná to být protiústavní

Prezident: Rozhodnu se za týden

Hamáček: Už? Jednáte protiústavně

Prezident: Rozhodnu se za týden

Hamáček: Už? Jednáte kurevsky protiústavně

Prezident: Dám vědět v půlce srpna

Hamáček: Tak už to bude? Tohle je na odchod z vlády

Prezident: Jo, tak nic, se Šmardou nesouhlasím. Sice jsem na post ministra obrany jmenoval herce z kriminálky a šílenou ženskou se psem, který chčije na hrob neznámého vojína, ale ten váš Šmarda se mi zdá tak nějak nekompetentní.

Hamáček: Prosím?

Babiš: Prezident má pravdu

Hamáček: Michale, už mě nebaví hrát tvrdého vyjednavače, měl by ses vzdát nominace na post ministra kultury

Šmarda: Achjo, tak já to dneska oznámím v Událostech komentářích

Od té doby je Hamáček označován za kastráta bez koulí a za člověka, jehož mužská neprůbojnost překonala i bývalého předsedu ČSSD, Bohuslava Sobotku, na kterého Miloš Zeman ukázal hůlkou se slovy ,,Pak zhasni”.

Aby toho nebylo málo, včera v noci, na jedné z výše zmíněných párty, byl Jan Hamáček okraden náhodným feťákem s účesem Skrillexe. Jan Hamáček tak přišel o další koule. Ztrátu koulí na obou frontách si nyní kompenzuje bowlingem.

Jan Hamáček přišel o koule

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.