Mountfield ukončil prodej neekologických sekaček. Nahradil je vegany.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Mountfield je známý obchodní řetězec prodávající hnojiva, grily, hadice, Škromachův bazének nebo neekologické zahradní sekačky, díky jejichž používání jsou lední medvídci ohroženi stejně jako bílý heterosexuální muž v nátělníku zajebaném od krve, potu, hořčice, slz a oleje. A právě neekologické sekání trávy je trnem v oku výše jmenovaného obhodního řetězce, jenž přišel s revolučním řešením.

Svět je plný lidí, kteří ignorují vliv výfukových plynů na změnu klimatu. Mnoho jedinců si koupí Teslu nebo Toyotu Prius, přičemž najímají mexického zahradníka, který seká trávu benzinovou sekačkou se spotřebou čiplého žigula. A to není správné! Naše planeta je zároveň plná veganů přežívajících na rostlinné stravě, čímž dochází k úbytku potravy pro ostatní býložravce, kteří v důsledku hladovění umírají. Mountfield se rozhodl pro řešení, které zatočí s oběma problémy. Svým přelomovým vynálezem chce přispět ke snížení emisí i nakrmení veganů, kteří už nebudou muset ujídat potravu dalším přežvýkavcům.

,,Namísto motorových zahradních sekaček budeme prodávat vegany. Jejich používání není nikterak složité – stačí chytnout za nohy a obejít zahradu. Po ukončení práce nemusíte vynášet koš s trávou, vyprázdní se sami. Co se týče údržby a úložiště, stačí, když jim vyhradíte metr krát metr v zamčené garáži s připojením na wifi. Před každým sekáním je nechte pořádně vyhladovět. Pokud má vaše garáž okna, dejte pozor, aby se z nich nenatahovali pro sedmikráskách nebo jiných rostlinách. Není nic horšího než naplánovat sekání trávy a vytáhnout z garáže přecpaného vegana. Na vegany se vztahuje třicetiletá záruka. Tato metoda neškodí ovzduší a vegani se nakrmí trávou, kterou by stejně nikdo nespásal”, píše Mountfield v jednom ze svých propagačních letáků.

Čím více veganů, tím rychleji posekaný trávník

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.