Lubomír Volný přišel o titul. Opsal diplomku na téma “Kotoul vzad”

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Lubomír vystudoval tělocvikařinu, což je širokou veřejností uznávané vzdělání, díky kterému sice nejste schopni obsluhovat urychlovač částic nebo objevit teorii strun, zato ale můžete písknout na píšťalku, zařvat “fotbálek” a jít si ožrat držku se školníkem. Lubomír je na získaný titul náležitě hrdý, a tak ho píše na sociální sítě, na zvonek paneláku a vsadím svoji krkavčí matku, že si ho vyryje i na náhrobek. 

Lubomír Volný je od roku 2017 poslancem za SPD a pozdějším zakladatelem hnutí JEDNOTNÍ. Jeho cílovkou jsou lidé, kteří věří v chemtrails, nechápou ironii, vidí ilumináty v každém trojúhelníku pizzy, píší slovo trojúhelník s “ů”, volají Jolandě kvůli diagnostice rakoviny, stojí kilometrovou frontu na podpis od dvojnásobného vraha, hází výplaty do matů a místo sebereflexe viní ze všech failů diktát Bruselu.

Lubomír má také mnoho skalních fanynek. Ve většině případů se jedná o zapšklou ženskou po menopauze, jejíž pohlaví lze identifikovat pouze dle koncovky “ová”. Má doma 7 koček, všechny by jí vrazily kudlu do zad za prošlou konzervu Whiskas. Pracuje v zaměstnání s mizerným platem a proto ji irituje kdokoliv, kdo hned po základce nenastoupil k pásu do továrny na výrobu čehokoliv, co si představíte pod slovem karcinogenní “nuda”. Nesnáší demokracii, neziskovky a Sorose, který řídí migrační vlnu skrz aplikaci v mobilu. Bojí se znásilňění od uprchlíků, i když ví, že by na ni nesáhl ani sexuální delikvent, první den po odpykání třicetiletého trestu na samotce. Moc rozumu nepobrala, ale má na čele vrásky jak Grand kaňon, takže je zákonitě moudrá a nic na tom nezmění fakt, že každý pátek naproti v kulturáku ujebává výplatu za sadu hrnců od pochybných rétoricky zdatných šmejdů.

Lubovou zbraní k získání preferencí od výše zmíněných občanů jsou dezinformace, fake news, hoaxy a neúměrné vyvolávání strachu z migrační vlny. Vůbec nezáleží na tom, že potkat uprchlíka je asi stejně pravděpodobné jako spatřit rysa, který má v puse Peroutkův článek, na zádech Archu úmluvy, na krku Sauronův prsten a v tlapě viteály z Harryho Pottera. 
Pan magistr je také známý pod přezdívkou “Obchodník s chudobou” – jeho hnutí vystupuje proti parazitování na společnosti, ale sám Lubomír vlastní 2 domy, ve kterých vybírá nájem od romských rodin žijících ze sociálních dávek.

Lubomír Volný byl před několika měsíci nařčen z plagiarismu. Teprve dnes mu byl konečně odebrán titul Mgr., kterým prezentuje svoji vzdělanost a intelektuální předpoklady pro výkon poslance. Diplomovou práci opsal od 2 roky před ním promujícího kolegy černé pleti.

Lubomír Volný se svou ex diplomkou

 

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.