Petr Fiala byl kousnut psem. Domníval se, že jde o suchar.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Petr Fiala, přezdívaný jako “Chodící pytel čehosi”, je vysokoškolským učitelem, politologem, předsedou ODS a profesionálním uspávačem insomniaků.

Vysoce intelektuální povaha Petra Fialy byla formována již v útlém věku – jeho prvním vyžvatlaným slovem nebylo slovo ,,máma”, ale rovnou věta ,,Toto je moje biologická matka rodu Homo sapiens sapiens”. Rodiče neměli velkou radost a chtěli jej podrobit chirurgickému zákroku, který by snížil jeho inteligenci. Vše si ale rozmysleli ve chvíli, kdy jim dvouletý Péťa pohrozil bezchybně sepsanou žalobou. Prazvláštní situace se odehrávaly také ve školce. Péťa byl ostatními dětmi šikanován kvůli svým nudným dvouhodinovým přednáškám o konzervativním stavění lega nebo o tom, jak je důležitý poobědový spánek. Co se týče školních let, z první třídy přestoupil rovnou do devítky, protože své vrstevníky převyšoval prakticky ve všech ohledech. Pověstnou se stala jeho korektní mluva – ten, komu jiní nadávali do zmrdů a píčusů, byl Petrem Fialou označován za darebáka nebo lumpa. To je pravděpodobně důvod, proč si od svých spolužáků vysloužil přezdívku “korek”. Ostatně, sám Marek Eben před třemi lety prohlásil: “Oproti Petru Fialovi jsem jen zkurvený dlaždič”. Fiala ale není jen dokonalý robot bez volnočasových aktivit, miluje například neadrenalinové sporty nebo pasivní houbaření.

Politické působení: Petr Fiala je od roku 2014 předsedou Občanské Demokratické Strany, které se od té doby neustále zvyšují volební preference. Během své funkce musel řešit mnoho složitých problémů, mezi které patří i složení poslaneckého klubu. Například nedávno byl nucen učinit poměrně razantní rozhodnutí, když ze strany vyloučil svého ideového odpůrce – Václava Klause mladšího. Dle stranických kolegů to byl krok správným směrem, protože se jedná o člověka, který je tak odporný, že musí mít nehet na žaludu.

I přes politické úspěchy je osobě Petra Fialy vyčítána určitá fádnost, což dokazuje incident, který se nedávno odehrál v městském parku, kde Fiala provozuje jednu ze svých oblíbených činností spočívající v krmení vodního ptactva. Ve chvíli, kdy hodil kousek pečiva divoké kachně, se mu do nohy zahryzl zlatý retrívr. V tu chvíli se z úst pokousaného politika ozvalo jen: ,,Zas………tracený pes”.  K nemilému incidentu se vyjádřil také majitel zlatého retrívra Zdeněk Procházka: ,,Ela je strašně hodný pes. Podle mě se domnívala, že jde o suchar.”

Petr Fiala se vyjadřuje k nepříjemnému incidentu

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.