Ivan Bartoš přiznal, že je závislý na fetě!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Ivan Bartoš je předseda Pirátské strany, dabér Selmy ze Simpsonů a specialista na informační technologie. Pro Ivana není problém hacknout vaši Nokii 3310, mikrovlnku, pračku, manželku nebo zastříháváč chloupků mezi koulema a prdelí. Dle mnohých konspiračních teorií je v každém jeho dredu ukryta 250 gigová flashka připravená k pohotovému přetažení choulostivých dat z laptopu neopatrných politiků opozičních stran.

Ivanovo politické působení nemá dlouhého trvání. Do poslanecké sněmovny se dostal roku 2017  a prakticky okamžitě čelil útokům z řad volební základny Strany Přímé Demokracie. Je mu předhazována zejména drogová závislost – několik podnapilých SPĎáků odsuzujících drogy jej údajně spatřilo při rektálním užívání marihuany a olizování halucinogenních obojživelníků. Ivan všechny tyto domněnky popíral a neodpustil si několik štiplavých poznámek na účet svých odpůrců. Mezi nejslavnější patří výrok ,,Před spaním počítám zuby voličů SPD, za 3 sekundy se dopočítám konce a usnu.”

Delikátní závislost Ivana Bartoše

Ivan ale není jen úspěšný politik se schopností šmírovat ženské ve sprše přes elektrický zubní kartáček, vyniká také ve hře na harmoniku. A právě tento um je trnem v oku předsedy SPD, Tomia Okamury, protože co je vlastenečtější než sdílení fotografií polojaponce s tradičním českým jídlem a komentářem ,,Právě jsem si dal výborný smažák v trojobalu (také Vám chutná?).”? Hádáte správně, je to hra na tradiční hospodský nástroj.

Naše redakce měla tu čest Ivana vyzpovídat. Padlo mnoho důležitých otázek a mnoho nevyhýbavých odpovědí. Ptali jsme se zejména na jeho spornou drogovou závislost. Po neustálém nátlaku nakonec přiznal, že je závislý na fetě. Když jsme se ho zeptali, jaký preferuje způsob aplikace, odpověděl, že s bazalkou a oliváčem.


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.