Českou republiku zasype roj hydrometeoritů. Kvůli chemtrails a HAARP nic neuvidíme.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Mohlo se jednat o událost roku. Při takové podívané i zatmění Měsíce bledne závistí. Na Českou republiku totiž míří hustý roj hydrometeoritů. O podívanou nicméně díky husté oblačnosti a dešti zřejmě přijdeme. Tu k nám posílají Američané v rámci probíhajícím pokusům HAARP a chemtrails.

„Je to škoda. Podobný jev se České republice zpravidla vyhýbá,“ posteskl si astrolog Štefan Pustina. „Jedná se o poměrně raritní událost. Přirovnal bych ji k tornádu. Také na něj v české kotlině nenarazíte každý den.“ Pustina se tak bude muset stejně jako zbytek České republiky spokojit s tím, že bude z okna koukat namísto hydrometeoritů na déšť. Předpověď počasí pro nadcházející týden slibuje nejen oblačno, ale i prudké přívalové deště na celém našem území.

Hydrometeority je možné pozorovat naprosto běžně v Rusku. Tam totiž HAARP ani chemtrails nesmí!

K prognóze se vyjádřil i mluvčí Českého hydrometeorologického ústavu Arnošt Kapička. „Je nám to líto, ale doba, kdy jsme mohli takříkajíc poručit větru a dešti, skončila společně s pádem komunismu. Teď se řídí počasí ze Spojených států a nějaké naše směrnice o provozu chemtrails letadel nad naším územím je nezajímají. Vždy jen dostaneme informaci, že plní posypové kvóty, a ať se staráme o náš rosný bod.“

Snížení frekvence práškování přitom před svým druhým zvolením přislíbil i prezident Miloš Zeman. Bohužel zřejmě zůstalo u planých slov. Množství posypu nejenže nezůstalo na 35 gramech na hlavu, ale dokonce se ještě zvýšilo. Během roku tak spadne českému občanovi na hlavu až 142 gramů oxidů hliníku.

Odpověď Spojených států na požadavek prezidenta Zemana o zmírnění dávek chemtrails

Nad územím České republiky Spojené státy dokonce testují nadějnou fůzi HAARP (poznámka redakce: tajný přístroj na ovládání počasí) a chemtrails. V praxi nám na hlavu už tři měsíce prší chemikálie i bez letadel, které byly donedávna potřeba. Pokud by skutečně pršelo, diváci by namísto hydrometeoritů viděli pouze déšť. Svůj podíl na tom má bohužel i fakt, že samotné hydrometeority mají co do velikosti zhruba 0,5 cm a jsou složeny z vody. Zmatení pozorovatelé by tak bohužel nedokázali určit, zda na ně dopadl hydrometeorit nebo jen chemtrails obohacená kapka vody.

Přísně tajné americké zařízení HAARP

Jenomže tentokrát zřejmě padla kosa na kámen. Spousta Čechů si jedinečnou nebeskou podívanou nechce nechat ujít. „Chceme vidět hydrometeority,“ v krátkosti sumarizuje svoji myšlenku administrátor sociální skupiny Chemtrails v ČR nechceme Alois Balvínek, kterému ve skupině nikdo neřekne jinak než Alobal. „Zaprodaná Amerika by si konečně měla uvědomit, že naše zájmy jsou nad těmi americkými. Ať si to svoje svinstvo sypou doma, ale nás ať z toho vynechají.“ Připomíná zároveň, jak časově a finančně nákladné je běhat ve svém osobním volnu po ulici a rozprašovat ocet.

Alois Balvínek nenechává nic náhodě. Už dnes pobíhá v noci po lesích a trénuje s pumpičkou octa orientační běh.

Na datum roje hydrometeoritů už ostatně vznikla na Facebooku i otevřená událost „Hydrometeority si uchráníme“. Alobal společně s tisícovkou dalších fanoušků z řad vlastenců, meteorologů, ale i astrologů plánuje s úderem osmé hodiny večerní vyrazit do polí a intenzivně octovat. Již nyní však akce vzbuzuje zděšené reakce lékařů, kteří nadšence před podobnými myšlenkami varují. Pokud by totiž dostali během nočního octování plný zásah chemtrails z HAARP mraku, mohlo by se stát, že krom hydrometeoritů uvidí i jiné halucinace. Alobal proto zaslal na americké Ministerstvo obrany oficiální žádost, aby Spojené státy na termín roje hydrometeoritů přerušili práškování. Marně. Dostalo se mu jen lakonické odpovědi, že pokud Češi nepřestanou kecat do americké mezinárodní politiky, kvótu 142 gramů chemtrails shodí každému na hlavu naráz, a ne po částech během roku. Zděšení lékaři přiznávají, že při dopadu z výšky dvou kilometrů na hlavu občana bez helmy by si na chemtrails v České republice už nikdo nestěžoval.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi