Vědci: Díky vedru se daří komárům, uprchlíkům a jiné havěti!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Skupinka vědců dnes zveřejnila závěry své studie na objednávku, financované spolkem Rasisté z přesvědčení. Dokument pojednává o vlivech vlny veder na populační změny nižších forem života. Nezvykle vysoké teploty způsobují populační explozi komárů, kteří nám sají krev, a také uprchlíků, kteří zase díky dávkám vysávají státní rozpočet a zároveň berou práci českým občanům.

Nebývalé vlny veder, které jsou výsledkem Pařížské dohody o klimatu, pustoší Českou republiku. Dohoda určuje, že severněji položené státy a tedy logicky státy chladnější, musí převzít minimálně 25 % tropických dnů od států z oblasti rovníku, jakožto akt solidarity. To je však pouze zlomkem tepla, které Česko muselo přijmout. Mimo Pařížskou dohodu ještě importujeme horko ze Španělska, Itálie, Francie a Řecka v rámci přerozdělování uvnitř Evropské unie. Pomyslným posledním hřebíkem do rakve je poté zjištění investigativních novinářů, kteří při své dovolené v severní Africe údajně spatřili obrovské větráky namířené směrem na Evropu. Pro představu, větráky zabírají plochu padesáti fotbalových hřišť a jejich pořizovací cena byla vyšší než tisíc automobilů Škoda Fabia v plné výbavě. Vlastníkem není nikdo jiný než George Soroš, muž oproti němuž je i Kalousek pouhopouhým výlupkem, co spolužačkám lepí žvýkačky do vlasů.

Sorošovy větráky se zatím točí pomalu, ale jistě.

Dle vědců má tento Sorošův počin dalekosáhlé následky. Teplo chybějící v severní Africe, které je pomocí větráků hnáno do Evropy, prohlubuje migrační krizi a vytváří na území České republiky téměř ideální podmínky pro uprchlíky z těchto zemí. Situace je natolik vážná, že i Santa Claus byl nucen se přestěhovat ze severního pólu do ještě nedávno nehostinné pouště. Své soby tak vyměnil za velbloudy a palác plný pozlacených kýčů, konkubín a služebníků vystřídalo útulné třípatrové iglú o třinácti pokojích a sedmi koupelnách. Santova tisková mluvčí Tiskopiska Elfová nás také informovala, že sobi byli prodáni do Kosteleckých uzenin, kde byla jejich kopyta, kosti a kůže využita při výrobě (ne)masných produktů.

Spojitost vedra s úbytkem zastoupení bílé rasy v populaci je více než zřejmá. Jsou to právě letní měsíce, kdy slušný člověk dříve nalezne jehlu v kupce sena než poctivého árijce. Při výzkumu na koupalištích, plážích a dalších rekreačních oblastech bylo zjištěno, že naprostá většina návštěvníků nevyhovuje odstínů bílé dle použitého vzorkovníku fotek, který pochází z koncertu Tomáše Ortela, srazu Ku-Klux-Klanu a restaurace Severka. “Mezi opalujícíma to byl samej čmoud a pár červenejch,” vyjádřil se pro redakci jeden z výzkumníků, Boris Bielsky. Situace se bude během léta nadále zhoršovat. Zlepšení očekáváme až při ochlazení na začátku října, během listopadu a prosince se poté vše vrátí do normálu. Do té doby se předpokládá větší výskyt stánků s kebabem, těch bychom se měli ostatně také vyvarovat. Teplo využívané pro ohřev kebabu zhoršuje už tak nesnesitelná vedra, což vábí ještě více uprchlíků, kteří otevírají další stánky s kebabem a celý tento zvrácený cyklus pokračuje do nekonečna. Ostatně díky příznivým podmínkám se již jednomu uprchlíkovi podařilo dostat až do poslanecké sněmovny, kde může spolurozhodovat o kvótách na horké dny, což on dozajista udělá.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.