SPD hlásí revoluci: Zákony chce nahradit selským rozumem!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Skupinka poslanců v čele s Miloslavem Roznerem z opoziční SPD dnes předložila ambiciózní návrh zákona. Větší šok než samotný návrh vyvolal fakt, že poslanci z této strany umí číst a psát. Objevila se totiž očitá svědectví, kdy právě poslanci za SPD neumí používat příbor, mlaskají, srkají a při jednání ve sněmovně si pouští pornofilmy bez sluchátek.

Naše redakce se přirozeně začala o návrh zajímat. Ten dle našich informací dorazil v poněkud nestandardním stavu. Text několikastránkového dokumentu doplňují obrázky nakreslené pastelkami. V levém dolním rohu pod každým obrázkem je poté podepsán “Míla”. Strana dvě je z půlky nečitelná, jelikož na ni někdo vylil čokoládové mléko. V textu je několikrát přeškrtnuto slovo “čmoud” a nahrazeno slovy podezřelý či pachatel. Celý dokument je místo sešívačkou spojen jahodovou žvýkačkou. Pod zákonem se poslanci podepsali buď křestními jmény, třemi křížky a vyskytuje se zde také jedna obkreslená ruka a autoportrét. Pokoušeli jsme se sehnat vyjádření poslanců, leč neúspěšně. Poslanec Koten se před námi schoval v kuličkovém bazénku v McDonaldu a odmítal s námi mluvit. V případě poslance Roznera nám jeho maminka vyhubovala, že je z nás Míla akorát rozrušený.

Radek Koten se s námi nechtěl bavit.

V důsledku zrušení všech zákonů budou také zrušeny soudy a propuštěni všichni soudci. Jejich funkci budou nově zastávat přímo volení zástupci lidu. Zmírní se také potřebná kvalifikace na pouhé srdce bijící pro naši vlast. To budou jednotliví kandidáti dokazovat konzumací vepřového guláše s tak výraznou olejovou chutí, že se v něm nejspíše potopil ropný tanker, exnutím Bráníka z plastu a hajlováním s maximální úchylkou +/- 0,88°. Původně byl na seznam zařazen i zpěv české hymny. Od tohoto nápadu se ovšem upustilo poté, co devět z deseti vlastenců zaměnilo hymnu za text Mešity od Ortelu. Desátý začal zpívat Bílého jezdce od Orlíka.

Zástupci lidu by měli rozhodovat na základě svého selského rozumu. Nebude tak potřeba paragrafů ani složitých formulací, kterým normální slušný člověk stejně nerozumí. Navíc to v praxi bude znamenat například možnost ignorovat zvolené důkazy jako irelevantní, neuvádět zdůvodnění, nebo přihlížet k méně očividným skutečnostem, které se doteď přehlížely. Pokud například dojde ke znásilnění a tribunál shledá, že žena měla na sobě příliš krátkou sukni či snad dokonce boty na podpatku nebo velký výstřih, nebude viník potrestán, neboť si za to může žena sama. Výjimka nastává pouze v případě, zda bude pachatelem imigrant, muslim nebo jakýkoli čmoud všeobecně. U této skupiny bude platit takzvaná presumpce viny, nejprve bude následovat výkon trestu a po jeho odpykání proběhne soud. Pro zajištění rovnosti před zákonem pro všechny bude také přihlíženo ke smýšlení jedinců. Dokázání jednoznačného vlasteneckého ducha povede k možnosti prominutí menších deliktů jako třeba rasově motivovaných trestných činů nebo domácího násilí.

 

 

 

 

 

 

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.