Agrofert nakoupil 17 vysílačů 5G. Bude na nich na fesťácích grilovat kuřata!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Naše redakce již několik měsíců sleduje znepokojivý vývoj situace kolem kauzy technologie 5G. Jak jsme vás informovali, lukrativní tendr bohužel Čína nezískala. Všechno zlé je k něčemu dobré. Následnou analýzou totiž Čínská lidově demokratická republika zjistila, že vysílače 5G šíří velmi kvalitně nejen signál, ale i smrt. Největší podnikavec Andrej Babiš přišel však ještě s jedním podnikatelským využitím. Bude na nich během fesťáků grilovat kuřata.

Andrej Babiš ladí na 5G vysílači grilovací frekvenci

Čína vypracovala velmi detailní zprávu zhruba před třemi měsíci. Evropská unie se ji však snaží ututlat. V České republice byla publikována pouze na webech placených Ruskem a Čínou. Podle zprávy během testu 5G vysílače v Nizozemsku pomřelo v přilehlém okolí testovaného vysílače na tisícovku ptáků. Sám Pavel Bělobrádek, fundovaný expert na vymírání pejsků, kočiček a všelijaké drobné havěti doslova řekl, že ptáci pomřeli tak rychle, že v podstatě vychcípali v letu.

Přední české ruské a čínské vlastenecké weby informovali o smrtící hrozbě už koncem roku 2018

Nizozemsko se tak stalo oficiálně první zemí na světě, kde vám mohli létat pečení holubi do huby. Předpokládá se, že něco podobného se sice již dříve dělo nad solárními elektrárnami v Arizoně, nebylo to však možné nikdy spolehlivě prokázat, neboť ptáci se nad solárními panely v podstatě vypařili. Nizozemský pokus však otevřel vrátka ještě něčemu mnohem většímu a významějšímu, co bude mít prospěch pro celé lidstvo.

“Arizonský vaporizér” se pro grilování nehodí. Jeho žár je totiž příliš silný. Osvědčil se ale při ostřelování planet nepřátelských civilizací.

“Vymýtím s tým hladomor”, velikášsky popisuje svůj podnikatelský záměr Andrej Babiš. “Je to jako měnit krev ve víno, nebo lámat chleba z nekonečného bochníku.” Premiér Bureš Babiš, který se už předloni neoficiálně pasoval na Božstvo, totiž zakoupil hned několik 5G vysílačů a plánuje je namontovat do pojízdných grilovacích stánků Vodňanského kuřete. “Na fesťácích bol signál vždy tak trochu problém. A tých lidí. A všichni mají hlad! Dříve jsme se potýkali s problémy, keď konvenčný grily propékaly maso príliš pomale. Tutyto 5G grily jsou ale úplně genitálny. Derou peří a grilují zároveň”, rozplývá se nad technologickou vychytávkou Andrej Babiš, který plánuje vybudovat ke každému stánku vlastní linku, která kuře humánně usmrtí ustřelením hlavy 425 gigaherzy mobilního signálu, oškubáním elektrickým výbojem, vykucháním hokejkou Jardy Jágra a servírováním s chlebem z Penamu na podtácku s podobiznou vyfetovaného Kryštofa.

Jaromír se na novou kariéru s hokejkou těší!

Majitel Vodňanského kuřete očekává, že s nasazením nových 5G grilů se zásadně zkrátí fronty konzumentů. “Na podzim plánujeme ještě takůsi novinky pro movitější klientelu. I tady využijeme moderní vymoženost. S migrujícíma kachnama chceme uvést na trh naši paštiku prohnanou přes turbínu větrné elektrárny.”


 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi