Kardinál Duka se naučil moonwalk a staví Neverland. Chtěl by zde ubytovat všechny ministranty. Bude to ráj na zemi, tvrdí.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Kardinál Duka je ztělesněním desatera. Postava jak kdyby 2 minuty nežral, na ruce jen 5 zlatých prstenů, v kapse sixpack tatranek a na péru otisky mléčných zubů. Zkrátka druhý příchod Ježíše Krista.

Co se týče víry, jedná se o velmi ortodoxního katolíka podporujícího stará náboženská dogmata. Kdyby to šlo, dodnes lije benzín na ženské, které dostaly epileptický záchvat při zametání verandy. Podobně se staví k všemožným vědátorům. Ti jsou podle něj nástrojem satana a do jednoho skončí v pekle, což zahrnuje věčné stání fronty v Albertu při poslechu Slzy a znásilňování přestaroidovaným kozlem s filckama o velikosti kobylek a pérem ve tvaru Stegosaura.

Tvar údu, jímž přesteroidovaný kozel znásilňuje hříšníky

Dukovým velkým pozitivem jsou vřelé vztahy se s(o)větskými panovníky jako je Miloš Zeman. Rádi spolu laškují na téma “Moje věrné stádo” a když na to přijde, dokáží se celé hodiny proklikávat na stránky s dětskou pornografií. Ale i novodobý Ježíš se může potýkat s problémy a kardinál Duka není výjimkou. Z pekelných jam se totiž vyrojily práskačské oběti pedofiních kněží spolu s otravými novináři prahnoucími po senzaci. Kardinál se daným kauzám vysmál jak Nelson ze Simpsonů, ale Česká republika je státem proradných kacířů, kteří se začali okamžitě srocovat na vozové hradby. Duka nakonec podlehl tlaku a byl nucen vykompenzovat všechny zlé skutky katolické církve. Proto se rozhodl, že postaví ráj pro ministranty s názvem Neverland. V Neverlandu by se měly pět orály a praktikovat zábavné hry jako je sexeso, tfister, painball, Člověče svlíkni se nebo Dostihy a tahání za vlásky. Areál by měl zabírat desítky hektarů, takže dostatek místa pro hru na honěnou. Bude to pro ně nebe na zemi, tvrdí.

Kardinál ministrantům ukazuje plány Neverlandu

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.