Nesmrtelný pan Kazik se již sto let neúspěšně pokouší o sebevraždu

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Krutá matka příroda někdy míchá karty osudu proklatě špatně. Někdo se narodí se svým zlým siamským dvojčetem, které se vás celý život pokouší zabít pohledem. Jiný dostane do vínku třetí nohu, nebo třeba pleš. Pan Kazik z Brna je proklet nesmrtelností. Jen za posledních sto let má na kontě připsáno přes sedmnáct tisíc pokusů o sebevraždu. Všechny marné!

„Je mi 753 let, bydlím v Brně Semilaso, a provozuji penzion. Tenhle svět mě strašně nebabí! Zabil bych se, ale prostě to nejde!“ pláče Pavel Kazik, a zapíjí během rozhovoru tablety s cyankáli. „Už nevím, co mám udělat. Že je něco v nepořádku jsem si uvědomil ve chvíli, kdy mi břichem během Napoleonských válek proletěla dělová koule, a já to zjistil až při večeři, když mi jídlo padalo na zem. Zranění nejenže nebolelo, ale zacelilo se!“

Pan Kazik je tak oprávněně lékařským fenoménem nejenom v České republice, ale i v celém světě. Podle lékařské studie je DNA každého jedince unikátní a nepatrně pozměněna, což dělá mutanta každého z nás. Mutace nesmrtelnosti je však zcela ojedinělá. Někdo prostě šilhá, má nohy do X, účastní se X-faktoru, nebo si dokáže jazykem oblíznout vlastní předkožku. Pan Kazik je ale opravdový unikát!

„Od zkoumaného subjektu jsme samozřejmě odebrali vzorky a podrobili je zkoumání. Ukázalo se, že pan Kazik má zcela unikátní mutaci, a jeho genofond obsahuje podobné informace, jako má tasemnice, medúza a želvuška“, popisuje neobvyklý případ  čečenský Dr. Uid, který Pavlovi věnoval téměř celý svůj vědecký život. „Je to pro mě samozřejmě trochu depresivní. Zatímco já letos oslavím osmdesátileté narozeniny, a je velmi pravděpodobné, že už tu dlouho nebudu, případ pana Kazika mě nechává v naději, že tu po sobě přece jen něco zanechám. Ať se mu to líbí nebo ne.“

Čím více sebevrahů, tím méně sebevrahů.

Pavel Kazik svým přístupem tuto statistiku nepěkně kazí.

Dr. Uid má samozřejmě pravdu. Ukázalo se, že buňky Pavla Kazika se obnovují rychleji, než umírají. Díky absenci adamantiových drápů je sice méně známý, než jeho bratranec Josef Wolverine z Bruntálu, i tak se ovšem Pavla tajné služby verbovaly do nebezpečných operací jako sabotáž Černobylu nebo potopení Titanicu a je stálým členem zásahové jednotky Suicide squad. Pavel si po fušce ale vždy nejvíce odpočine ve svém penzionu, který už několik desítek let opravuje. A když je depka, krátí si Pavel dlouhý čas pokusy o sebevraždu.

„Je zcela běžné, že talent pro jednu věc je obvykle kompenzován v aspektu, ve kterém vyloženě nevynikáte. Třeba Pavel Kazik je sice nesmrtelný, ale taky debil. Spojitost s přirovnáním, že je blbost nesmrtelná se nám zatím nepodařila prokázat“, uzavírá Dr. Uid.

Panu Kazikovi jeho strastiplný život nezávidíme. Na stránku druhou si dokázal alespoň najít zábavu ve streamování svých pokusů o sebevraždy. Spousty fanoušků mu například i radí, co by mohl Pavel zkusit příště, ačkoliv tím rozpáraným Pendolinem nasral více cestujících, než potěšil diváků na streamu.

Pavel Kazik po sabotáži Pendolina a neúspěšné sebevraždě posbíral své končetiny a odešel domů

Od Pavla už dokonce dávají ruce pryč i pojišťovny, policie i záchranka. Pan Kazik totiž figuruje na blacklistu problémových spoluobčanů, kteří volají záchranné složky zbytečně. A se skóre 752 pokusů o sebevraždu jen za poslední rok s nulovou úspěšností se zbytečné výjezdy skutečně prodražují. Pavel navíc čelí několika trestním oznámením, protože se údajně pokusil vydělat pojišťovacími podvody. Ukázalo se totiž, že třeba slepé střevo Pavlovi vyoperovali už sedmkrát.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi