Islámský stát vyhlásil Džihád na konzumenty pizzy Hawai!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Přestože je Islámský stát podle kontrarozvědek na ústupu, zcela evidentně nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby si našel nové nepřátele. Tentokrát se do hledáčku dostala oblíbená pizza s ananasem, která je konzumována prakticky po celém světě. Islám tak tedy jinými slovy právě vyhlásil svatou válku celému zbytku světa.

„Odpornost. Prostě jsme proti těm bezvěrcům museli zasáhnout. Jen špinavý pes bude žrát pizzu s něčím tak odporným, jako je ananas,“ svěřil se v nejnovějším videu, které odvysílala tento pátek televize Al Jazeera radikální vůdce Basama Sfousama. „Vyzýváme všechny stoupence velkého Alláha, aby ve jménu Džihádu zakročili proti bezvěrcům, kteří strčí do úst cokoliv v kombinaci vepřové šunky a ananasu!“

Basama Sfousama vyhrožuje během živého vysílání zbytku světa

Svět samozřejmě po odvysílání videa zachvátila panika. Existuje totiž velký tábor vyznavačů ananasových orgií na kynutém těstě, který je zhruba stejně početný jako tábor odpůrců. Islámský stát tak patrně ťal do černého, neboť konzumenti pizzy Hawai postihla paranoia a zamykají se i před vlastními příbuznými.

 

Islámští radikálové zahájili po celém světě útoky na pizzerie nabízející kombinaci vepřové šunky a ananasu

„Pizza Hawai je pro mě všechno. Nedokážu si představit, že bych konzumovala například pizzu Margaritu, nebo například Quattro Stagioni. Vždyť jsou to naprosto tuctové a předvídatelné chutě!“ svěřila se nám mluvčí “Ligy pro pizzu Hawai do školních jídelen”Anna Nasová. „Vždyť právě ta překvapivá chuť, kdy se vám převrátí žaludek naruby těsně po tom, co se vám na jazyku převrátí chuť ze slané na sladkou, dělá z Hawai naprosto jedinečný zážitek, který si nejen zamilujete, ale nebojím se říci, že se na něm stanete i závislými!“

Za zachování práv se přitom postavily i celebrity jako Miss USA a vrcholové modelky značky Benetton. Podle nich by bulimie nikdy nebyla bez pizzy Hawai tak úspěšná. Takzvaný hon na ananas je tak ohrožuje nejen na životě, ale je pravděpodobné, že díky Islámskému státu přijdou i o práci. Bez správného stimulantu je totiž pravděpodobné, že se modelky budou muset vrátit ke starému dobrému strkání prstů do krku, nebo že jednoduše přiberou a o svoji práci přijdou.

Modelka při “trávení” po konzumaci pizzy s ananasem

„Je to prasárna. Kdo si myslí, že jsou, aby mi říkali, co si mám na moji pizzu dávat a co ne?“ vyjádřila se k problematice i Melanie Trumpová, která se díky zvracení pizzy Hawai dostala až do Bílého domu. Donald Trump sice přislíbil pomoc, nicméně všechny jeho drony momentálně stavějí zeď mezi Spojenými státy a Mexikem, proto není pravděpodobné, že by se mělo jednat o bleskovou akci v řádu několika týdnů.

“Bleju!”

Cindy Crawford po konzumaci pizzy Hawai

 

Kuriozní na vzniklém konfliktu je, že s honem na ananasožrouty souhlasí i Itálie, která je pokládána za kolébku vzniku první pizzy a do dneška je jakousi Mekkou této slané placky z kynutého těsta. Přední sociologové předpokládají, že tento středozemní stát je islámskými migranty již tak přesycen, že obyčejný hlas bělocha jednoduše není slyšet – pokud se vlastně vůbec ještě nějaký ozývá.

Vždy tam venku čeká větší zlo!

 

Sfousama v dnešním novém videu zároveň prohlásil, že pozoruje svět, který ustupuje před konzumací neortodoxního ananasu. Vnímá to jako vhodný směr, a proto se nově Islámský stát bude orientovat i na bojkot konzumace brusinek k hermelínu nebo čokolády s chilli. Svět mezi tím zareagoval na prohranou bitvu tím, že se přeorientoval na pizzu s jahodami, které vyvolávají na slaném těstě podobný dávicí reflex jako ananas.


 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi