Poslanec Volný si to šel vyříkat ven. Potkal tam Vénu a vjeli si do vlasů!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Václav souboj na ulici na první pohled vyhrál!

Nečekaně se vyhrotila situace, kterou jsme dnes dopoledne mohli sledovat v Poslanecké sněmovně, když poslanec Mgr. Volný (SPD) vyzýval své kolegy, aby si to s ním šli vyříkat ven na ulici jako chlapi. Jak pan Mgr. Volný záhy pochopil, ve Sněmovně má největší koule Karla Šlechtová, která nás o incidentu bleskurychle informovala tweetem.

To pan Mgr. již nerozdýchal a vydal se na ulici nadýchat se čerstvého vzduchu. A právě zde se setkal s Vénou juniorem, který právě mířil do Poslanecké sněmovny na svíčkovou se šesti za dvacku. Tam už ale nedošel, neboť po něm pan magistr skočil a se slovy „A TY SEŠ TAKY PĚKNEJ KŘIVÁK“ začal Václavu Klausi mladšímu rvát poslední zbytky vlasů z atypicky tvarované lebky.

Domníváme se, že pan poslanec Mgr. Volný netušil, že Václav Klaus mladší je náruživý amatérský boxer. Koneckonců při boxu si přivodil i osudové zranění, když mu soupeř při přátelském zápase zleva přerazil čelist hasícím přístrojem. Václav od té doby nepatrně šišlá, pokud jste si všimli.

Právě zde došlo k fatální situaci, která se pravděpodobně zapíše do análů zápasů ve volném stylu. Potom, co magistr Volný skočil nečekaně Vaškovi za krk, Véna neudržel rovnováhu a upadl. Zprava přitom narazil obličejem na obrubník, čímž se mu vrátila čelist z bradavky na původní místo.

To však bylo Vaškovo poslední zaváhání, neboť udělal salto, které by mu se svou postavou mohl závidět i magistr Volný. Vyšvihnul se zpět na nohy a uštědřil magistru Volnému rozhodující fatalitu, při které mu zlomil nos a vyhodil sanici. Magistr byl následně převezen do Motole, kde při rentgenu zjistili, že Véna svému útočníkovi uštědřil stejné postižení, ze kterého byl vyléčen.

Minulý a budoucí prezident je na svého rváče hrdý

Situaci již komentoval otec Václava Klause juniora, Václav Klaus kikina. „Tak to přece jen není taková připosraná šušeň, jako říkala Olga, ale umí se i rvát… Jsem rád, že ho někdo srovnal! Konečně mám v prezidentském souboji soupeře, kterému se mohu podívat do očí!“

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi