STALO SE: ČOI podnikla šťáru v neexistujícím pseudoeshopu SPD!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Jako by SPD nemělo svých problémů s neexistujícím pseudoeshopem dost, Mrg. Volný, coby provozovatel, musí řešit další. České obchodní inspekci se totiž nelíbí, že produkty nabízené v neexistujícím pseudoeshopu nejsou opatřeny návodem k použití. A tím problémy zdaleka nekončí!

„Rezolutně to odmítáme. Je to hnusná vykonstruovaná slunkofašistická kampaň!“ vysvětlil nám Mgr. Volný. „Zcela logicky předpokládáme, že si v našem pseudoeshopu nebude kupovat odznáček dítě. Nějaké informace o hrozícím vdechnutí nebo hrotech pokládám osobně za směšné!“

Mgr. Lubomír Volný: víčkobaron, šedá eminence SPD, provozovatel neexistujícího pseudoeshopu, sběratel trestních oznámení, také rétor, se kterým se nedá diskutovat, tělocvikář, bojovník proti lichvě a vykořisťovatel chudých v jedné osobě. Taktéž nositel Řádu Vypelichaného mulleta, než zjistil, že se tento účes už dvacet let nenosí, tím spíše s počtem jeho vlasů.

Jiného názoru je bohužel Česká obchodní inspekce, která zareagovala na množící se hlášení ambulancí. Podle lékařských zpráv je prakticky na denním pořádku vypumpovávání odznáčků ze žaludku a jiných tělesných otvorů nebo ošetřování improvizovaného piercingu s Tomiem na bradavce. Závažnost situace dokonce došla až tak daleko, že na toto téma byla vypracována studie pod názvem “Jsou ti kreténi vůbec normální?”

Nejenže v návodu odznáčku není uvedeno, že by se měl připínat pouze na oděv, ale návod zcela chybí!

Studie pracovala s téměř tisícovkou ošetřených a došla k finálnímu názoru, že normální nejsou. V tomto případě je prodej sortimentu na e-shopu s návodem k použití zcela nezbytný. Ukázalo se, že problém nakupujících rozhodně není ten, že by byli mladší čtyř let. Skutečný problém tkví v jejich mozkové kapacitě, která je tak nízká, že jejich nejčastější příčinou úmrtí je sražení zaparkovaným automobilem. Volič SPD je tedy vnímán jako riziková skupina sama o sobě a smutnou statistiku zohledňují nově například i pojišťovny při žádosti o založení nového životního pojištění.

Posedlost největším českým vlastencem s nejšikmějšíma očima navíc vedl psychology k přesvědčení, že došlo k rozvinutí zcela nové psychické choroby. Závislost na matech totiž vlastenecké mamulky společně s obsedantní potřebou cítit Tomia v sobě (a čím více, tím lépe), vedly k chorobnému nutkání polykat odznáčky, které samozřejmě nejsou opatřeny informací, že by se to dělat nemělo.

Podle studie je strkání odznáčků do tělesných otvorů pro ženy skoro stejně uspokojivé, jako strkání mincí do výherních automatů.

Neslavně taktéž skončilo vyšetřování domnělé sebevraždy, když ostravské strážníky v chladné prosincové noci upozornilo zvonění zmrzlého oběšence o tyč kovové houpačky. Podrobná expertíza až po měsíci vyvrátila teorii o sebevraždě, neboť se ukázalo, že na šále SPD se chce houpat více podobně smýšlejících vlastenců.

„Co je komu do našich vlasteneckých voličů!“ rozlítil se Mrg. Volný, kterému byla za e-shop vyměřena v pořadí druhá pokuta, tentokráte na 100.000 Kč. „Samozřejmě se proti rozhodnutí odvoláme. Technicky není možné dostat se na výrobní náklady v Číně tak, aby tam byl i nějaký debilní příbalový leták s informací, co všechno se zbožím nesmíte dělat.“

Se zbožím z e-shopu je navíc spojeno ošklivé obvinění ze strany OSN, které e-shop označilo jako vykořisťující rozvojové státy. Podle OSN totiž zboží pro pseudoeshop vzniká v nelidských podmínkách. I toto Mrg. Volný striktně odmítá.

„Naši severočínskou fabriku jsem osobně navštívil a neshledal jsem nic, proti čemu by OSN mohlo nějak protestovat. Výrobní procesy jsou na čínské poměry zcela běžné. S některými dětmi jsem si o náročnosti jejich práce popovídal a neskrývaly dokonce nadšení, že v chladných zimních měsících mohou namísto kopaček pro Nike šít šály pro SPD. Alespoň se tak mohou trochu zahřát. Zprávy o vykořisťování v tomto směru pokládáme za skandální!“

Děti v provincii Sin-ťiang přijaly možnost šít šály SPD s radostí.

Vyjádření, proč panu Mgr. Volnému v Číně děti říkají 農奴 (v překladu nevolník) se nám bohužel nepodařilo získat. Jediné, co nám pan Mrg. Volný sdělil je, že jeho názor na svobodu je zcela v souladu s jeho přesvědčením, a nikdo by neměl mít právo brát mu jeho svobodný názor.

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi