Soumrak mikrovlnek se blíží

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

SPD slaví další historický úspěch. Poté, co se Okamurovi podařilo donutit vrchního uprchlíka vyhlásit stávku, udělat Facebook demokratickým, vyhrát žabomyší války, rozhodnout věčnou otázku, zda bylo první vejce, nebo slepice, zabít rakovinu a rozplakat Ježíše štěstím, uštědřil Radek Koten tvrdou ránu mikrovlnkám. Koten, který je ve skutečnosti robot z budoucnosti, v noci převlečen do latexu, bojuje s mikrovlnkami údernými slogany.

Radek Koten, šéf Výboru pro obranu a bezpečnost Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, je také elektrotechnikem. Tedy, je to jeho krytí, protože ve skutečnosti je robotem z budoucnosti. Ať tak, či onak, je zřejmé, že je odborníkem na problematiku obrany proti mikrovlnným troubám na slovo vzatým. Dlouhou dobu byl od politiků ostatních stran urážen a posměšně označován za “idiota, co nerozumí základům fyziky”. Mnoho zlých jazyků jej také nazývalo nekompetentním předsedou výboru, za kterého jedná jeho tajemník. Tajemník sice výbor za Radka Kotena do určité míry vede, ale samozřejmě to není kvůli tomu, že by byl předseda Koten nekompetentní pro tuto funkci. Ve skutečnosti Radek Koten v noci jako tajný mstitel bere právo do svých rukou a bojuje proti mikrovlnkám údernými slogany. Mikrovlnné lobby je nyní na ústupu a zdá se, že vítězství je na spadnutí.

Radek Koten je efektivním strojem na zabíjení mikrovlnek

V budoucnosti, okolo roku 2026, se mikrovlnky začaly exponenciálně množit. Ze začátku se to zdálo být užitečné, ale brzy nato se spojily, vzbouřily se proti útlaku a provedly bleskový útok. Dřív než si lidstvo uvědomilo obrovskou převahu, které čelí, většina světových vůdců byla eliminována a světové armády byly paralyzovány. Mikrovlnky zavřely lidstvo do kádí, kde bylo použito k výrobě elektřiny, pro mikrovlnky tak potřebné. Pro poslední zbytky svobodného lidského odboje nezůstala jiná možnost, než se schovat pod zem a podnikat partyzánské výpady proti mikrovlnným zotročitelům. Když se zdálo, že je hodina nejtemnější a čas naprostého vyhlazení přichází, jednomu šílenému vědci se podařilo sestrojit mikrovlnný stroj času, kterým poslal svého kuchyňského robota do minulosti. Tento kuchyňský robot měl za cíl jedinou věc – zabránit nástupu mikrovlnné totality. Tímto robotem byl Radek Koten. Tím se dostáváme do současnosti, kdy Radek Koten získal velký vliv coby člen ctihodné instituce, kterou je Poslanecká sněmovna. Díky jeho práci se konečně podařilo upoutat pozornost k tomuto problému a inspirovat velkou spoustu lidí ke společnému boji. Nyní, po roce nepřetržitého boje můžeme říci, že je bitva již skoro u konce. Jeho posledním udatným počinem byla zdařilá výroba obrovského protimikrovlnného poutače, který zahnal mikrovlnky konečně zpět do propasti. Po celé České republice propukají bouřlivé slavnosti, naše redakce se k oslavám samozřejmě připojuje, možná dokonce otevřeme i tu láhev archivní okeny, co máme schovanou v kuchyňce.

Ahoj, já jsem Radek Koten a přicházím vás zbavit mikrovlnek

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.