VÍME PRVNÍ: Miloš Zeman se probojoval do STAR DANCE jako divoká karta!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Taneční kreace Miloše Zemana na půdě Poslanecké sněmovny se staly vrátky na prkna showbusinessu. Prezident se již tuto sobotu objeví jako divoká karta v populární české soutěži Když hvězdy tančí.

S nápadem přišli sami voliči Miloše Zemana, které fascinovala taneční kreace, kterou vystřihl při návštěvě parlamentu tento týden. Početné ohlasy zaznamenal prezident i v řadách choreografů. Ti tanec popisovali jako “sršící životem se šmrncovním potřásáním dolních partií těla, které se až nápadně podobalo twerku”.

Miloš Zeman předvedl Elvisovo Wab šap subap wap dap dap a nenechalo to chladnými žádného z fanoušků pana prezidenta!

„Úplně s tím duševně nesouhlasím, ale chápu, že v letošním ročníku schází někdo, koho bychom mohli charakterizovat do role nepopulárního zmrda. Zmrdi a kundy prostě v poslední době táhnou, utrousil Marek Eben, který diváky provází soutěží prakticky od začátku.

Účast v soutěži, při které prezident naskočí v podstatě do rozjetého vlaku, nám potvrdila i samotná Kancelář prezidenta republiky. Ta jen dodala informaci, kterou všichni už tak nějak pár let tušili: Prezident se účastní soutěže Když hvězdy tančí pod jedinou podmínkou – Miloš smí tančit pouze v pravotočivém směru, aby se mu neodšroubovala noha.

Miloš Zeman s Jiřím Ovčáčkem již pilně nacvičují. Mluvčí pana prezidenta zároveň bude pečovat o to, aby nebyla zneuctěna důstojnost hlavy státu nešťastnou nehodou s nohou.

„Vlastně předpokládáme, že Miloš postoupí do samotného finále, kde předvede Freestyle,“ prozradil mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. „Pan Zeman má dokonale vybroušený styl. Prostě jen tak odhodí francouzské hole do dálky a začne se kývat do rytmu. Ale ne tak jako Nela Lisková před miskou tuňáka. Fakt je na něj radost pohledět! Nebojí se přitom ani akčnějších prvků jako napadávání na kolena, zakopávání o srolované koberce nebo přemety přes křesla. Poslední lékařská kontrola navíc ukázala, že by pan prezident mohl mít sklony k padoucnici. Jak jistě víte, ne nadarmo se této nemoci říká tanec svatého Víta. Pokud se podaří, a budeme si to opravdu přát, Miloš Zeman by nám tedy mohl předvést i něco jako breakdance.“

Nela Lisková (pozn. představitelka ruské domobrany v ČR) se s lacinými kreacemi s panem prezidentem nemůže rovnat. Je sice také vedena na ruském seznamu rektálních alpinistů, cenu jí ale letos vyfoukne Miloš Zeman!

Radostná novina dorazila dokonce i do Ruska. Vladimir Putin totiž nechal zapsat Miloše Zemana do seznamu zahraničních umělců aspirujících na ocenění “zásluhy o upevnění přátelství mezi národy”. Připomínáme, že prozatím byl Miloš Zeman vedený pouze na ruském seznamu rektálních alpinistů, patetických lůzrů ochotných zaprodat svoji zem a CIA na seznamu potenciálních cílů k eliminaci.

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi