V krvi Miloše Zemana byl objeven nový, vysoce reaktivní prvek

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Periodická tabulka prvků se již brzy rozroste o nový prvek. Ten byl objeven v krvi Miloše Zemana při běžné proceduře, díky které prezident ošálí smrt a prodlouží tak svůj život o několik dnů.

Lékařský tým si zprvu myslel, že jde o anomálii, nebo chybu přístroje. Opakované testy ovšem potvrdily výskyt dosud neznámého prvku v prezidentově krvi. Vzorek krve byl proto odeslán do speciální neakreditované laboratoře na ruské Sibiři, kde byl podroben dalšímu zkoumání. Následná analýza skutečně potvrdila výskyt neznámého prvku. Byl pojmenován Zemanium a zcela výjimečně dostal čtyřznakovou značku “Zmrd”. Prvek se vyznačuje zejména nízkým poločasem rozpadu, kyselostí a také schopností reagovat v podstatě s čímkoli.

V laboratoři upadla na zem kapka krve se Zemaniem. Výsledkem je nový vstup do sklepa.

Mimo prezidentovu krev se jeho rozpad urychluje, nejde jej tedy izolovat. To značně komplikuje praktické využití tohoto nového přírůstku. Z testů plyne, že pokud se krev obohacená o Zemanium smíchá s alkoholem a nasytí cigaretovým kouřem, dokáže rozpustit prakticky cokoli. ,,Nic takového jsem v životě neviděl,” svěřil se redakci jeden člen laboratoře armádních chemiků, kam byla krev kvůli testům také zaslána. Jak se prvek v prezidentově krvi ocitl, zůstává dosud záhadou. Pracovní hypotéza českých chemiků hovoří o reakci žluči za podpory výše zmíněného alkoholu a nikotinu. V laboratorních podmínkách se ovšem nepodařilo směs připravit. Je tedy možné, že v reakci figuruje ještě jiná složka, která zatím uniká pozornosti. Možný je také vliv osobnosti samotného Zemana, což je z vědeckého hlediska naprostý nesmysl.

Téměř ihned po objevení prvku se objevily spekulace, že krev obohacená o Zemanium, byla použita americkou vládou při 11. září.

Na dotaz, proč byla krev poslána na rozbory až do Ruska, nám odpověděl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček: ,,Chemické dryáky, které každý den do prezidenta vpravujeme, abychom jej udrželi při životě, pochází právě z Ruska. Kdo jiný by tedy měl vědět lépe než oni, co to může být,” odpověděl na náš dotaz Ovčáček. Dle všeho není výskyt prvku v krvi prezidenta žádným zdravotním rizikem. ,,V jeho případě mu již nic, kromě abstinence, ublížit nemůže,” dodal mluvčí. Jisté následky na prezidentovi ale pozorovat můžeme. Je evidentní, že prvek buďto přímo prezidentovu osobnost rozkládá, nebo její rozklad významně urychluje. Při této reakci vzniká sirovodík, který páchne po zkažených vejcích. Proto se prezident chová a mluví jako kanál.

Obsah těchto barelů je hlavní přísadou životabudiče pro prezidenta. Dle hradu jde o přírodní citronovou limonádu.

Na čem se ruští chemici a jejich české protějšky shodnou, je potřeba dalšího studia. Ideální by bylo umístění samotného prezidenta do laboratorních podmínek. Zájem projevili i jeho tělo v případě úmrtí, tedy zda z něj něco zbude a prvek jej okamžitě nerozloží. I kdyby se toto nestalo, prezidentovo tělo má již zamluvena tepelná elektrárna v Dětmarovicích na Karvinsku, kde chtějí lihem nasáté tělo použít jako palivo (psali jsme zde).

 

 

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.