Naziveselice SPD zažila derniéru před premiérou

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Po vaječném úspěchu Sousedských večeří premiéra Babiše nezahálí ani SPD Tomia Okamury se svou vlastní variantou této akce. Poslední předvolební akce hnutí SPD koketuje s myšlenkou naziveselic a takzvaných “Rodinných pogromů”.

O Tomiově veselici přijeli natočit reportáž vážení hosté až z dalekých Hatí na Znojemsku. Přijeli bohužel zbytečně.

Celá akce se původně měla zaměřovat na neúspěšné lidi s vlasteneckým syndromem. Organizátoři nemají pochyb, že by nebyla zábava a v případě, že by došel materiál, se může vždycky celá akce přesunout na Václavské náměstí za účelem obohatit zdejší turisty. Naše redakce však získala informace, že kvůli neexistenci muslimských ekonomických imigrantů v Praze se SPD rozhodlo rozšířit svou definici migrantské kořisti o Ukrajince, Bulhary, Rumuny a další ekonomické migranty východní Evropy.

K průběhu přípravy akce se vyjádřil hlavní organizátor z nadace Nové Souznění Domácího Apolitického Proudu Konrád Žemlajn: ,,Chtěli jsme presentovat spusóbi našim foličům a sympatisántum, jak se sblížit na sakládě obdobných zajmů. Princip akce je jednoduchy, za kašdého ukamenovaného, ubodaného, upáleného či jinak existence osvoboženého imigranta dostanete SPD token. Tyto tokeny můšete pak vyměňovat sa ostšejší kamení, Molotofovy koktejly, nebo lofecké nože na neexištujícím SPD shopu našich politických partnerů. S politofanim však musime úšastníkům osnámit, še nedostanou uštenky, takše se nebudou moct účastnit Úštenkovky.”

Podařilo se nám získat i vyjádření šéfa SPD, které na sebe dlouho nenechalo čekat: ,,Jsem velmi pyšný na náš malý výmysl. Od pana Babiše je hezké, že chce za honbou úspěchu v komunálních volbách a postu primátora nakrmit polovinu pražských sídlišť. My však apelujeme na přátelské prostředí a pohodu mezi našimi účastníky. Jíst musíte každý den, ale na dobrý pogrom se nezapomíná do konce života.’’

Zrušená naziveselice udělala čáru přes rozpočet nejednomu vlastenci, který si už v práci nahlásil řádnou dovolenou.

Naši vlastenci však byli zahnáni do kouta, když se objevila reálná hrozba konfrontace s politickými odpůrci, hnusnými vítači, slizkými sluníčko a homosexuálními přisluhovači Soroše. Vedení SPD tak zavčas zareagovalo a plánovanou veselici s komentářem “chytřejší ustoupí” zrušilo. Kritici na sebe nenechali dlouho čekat, když uštědřili šťulec do žeber pořadatelům s dotazem, jak chtějí bránit Českou republiku před nájezdem barbarských migrantů, když se bojí pár tisícovek fašistických antifašistů. Poměrně zajímavým faktem se zároveň ukázalo, že SPD se chtělo naziveselit se svými voliči bez toho, aby měli na Magistrátu města Prahy nahlášenou akci. Vzhledem k tomu, že akce není hlášena ani na čtvrtek, předpokládá se, že se bude scénář s útokem imaginárních nepřátel opakovat a voliči SPD lačnící po zvětralém pivu v kelímku a Babišově klobáse zůstanou i tentokrát zkrátka.

SPD zapomenulo svoji naziveselici nahlásit na Magistrátu města Prahy

Tomio Okamura se k fiasku už nechtěl vyjadřovat. Nezapomenul se však zmínit o plánech do budoucna. V případě, že se Tomiovi ozvou vlastenci z jiných krajů naší republiky, rád by ji přivezl do ostatních populárních letovisek, jako je například Ústí nad Labem nebo Karviná. Základnu a pseudomuzeum Rodinných pogromů a naziveselic by pak rádi vystavěli v Letech. Popularitu a účast těchto malých pogromů poví až čas.

 

Post Author: Nodaxx

Avidní pokračovatel DJského řemesla po Anginu van Brufenovi a DJ Arnoštkovi. Miluje suchý humr, kvantitativní jídlo a řízky. Hlavním cílem života je stát se prezidentem a zavést vládu stylu ČČBUC (Čubky Čáry Bary Udílení Cen). Dostatečně inteligentní na to, aby jeho přezdívka nebyla Prcivál.